Właśnie ja też zwracam uwagę na to, że np dużo stokke jest sprzedawanych po roku użytkowania, co daje mi do myślenia, ale ja na wózkach znam się tak jak na pogodzie
Ja też tak miałam, ale ostatnio trafiłam na super sprzedawcę w sklepie odradziła mi droższe anex sport - powiedziała, że gondola fajna, spacerówka nie... o dziwo najfajniejsze zawieszenie miały bebetto, spodobał mi się luca slim, ale tu spacerówka trochę większa - wiadomo to nie będzie parasolka. Sama sprzedawczyni jednak przyznała, że wybrałaby x-landera - ja nie mam pojęcia, ale tak bardzo wpadl mi w oko, że nie mogłam mimo twardego zawieszenia się przekonać do innych... U mnie zestaw kosztował 700zł, jest czarny tak jak chciałam i w super stanie Pompowane koła - podobno lepsze na zimę i spacerówka składa się do wymiarów torby Koleżanka ma x- landera, wozi w nim drugie dziecko, w między czasie pożyczyła siotrze więc jeździła w nim trójka, a on nadal sprawny
Na pocztąku stwierdziałam, ze wybór wózka jest dla mnie za trudny, kosztuje mnie to zbyt dużo stresu, ale poczytałam, obejrzałam filmiki na youtube o wyborze wózka, popytałam i wiedziałam, że nie kupię nowego i czego szukam