Buscopan też na mm gladkieNo a np. Buscopan też tak działa?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
malinka1000
Fanka BB :)
G
gość 5
Gość
Uuu, to trzymam kciuki, żeby Was nie męczyło!Spokojniej nocki! U mnie to chyba jednak wirus byl. Moj m mowi ze tez zaczyna czuc bol żołądka. Mnie wymioty przeszly w koncu ale nie czuje sie jeszcze jakos dobrze. Byle młodego nie złapało.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kejka
Nadążyć za waszą literacką twórczością nie jest łatwo!
W pracy miałam załamkę, wysiłek umysłowy mnie wykończył i o 17 wyłączył mi się po prostu mózg... czeka mnie ciężki tydzień w pracy.
No ale dziś piątek na szczęście.
Dziś oglądałam u koleżanki bugaboo bee, wydał mi się fajny, mały i lekki. Tylko cena pewnie nie fajna. Wiecie cokolwiek na jego temat @mamaincogito @Magiczna33?
Super że dzisiejsze wizyty poszły dobrze, Lake, jaki już duży Twój bobas!
W pracy miałam załamkę, wysiłek umysłowy mnie wykończył i o 17 wyłączył mi się po prostu mózg... czeka mnie ciężki tydzień w pracy.
Dziś oglądałam u koleżanki bugaboo bee, wydał mi się fajny, mały i lekki. Tylko cena pewnie nie fajna. Wiecie cokolwiek na jego temat @mamaincogito @Magiczna33?
Magiczna83
Nadążyć za waszą literacką twórczością nie jest łatwo!
Kejka o ile mi wiadomo Bee jest bez opcji wozka glebokiego wiec dlatego zwracalam uwage na Cameleona bo ma Obie, opcje pram dla noworodka I pushchair np od 6 miesiecy kiedy siedzi.
Malwina_100
Ale ciężko was nadrobić dziewczyny. My z mężem powoli kończymy nasze ogrodzenie. Mama mi zwichnęła nogę był z nią przedwczoraj na pogotowiu, masakra jakaś jak oni ludzi tam traktują. Normalnie łaskę robią. Już miałam się odezwać ale nie chciałam się denerwować a było już późno i później bym nie zasnęła.
@dreamscometrue trzymam kciuki, napewno będzie wszystko dobrze mój termin zapomnialam że mi na połówkowym wyszedł na 17.01 ale nie wiem czy jest sens o jeden dzień poprawiać. Ja też nie mam dostępu do forum.
Dziewczyny które miały wizyty. Bardzo się cieszę że wasze dzidzie mają się dobrze.
Spokojnej nocy wszystkim życzę
@dreamscometrue trzymam kciuki, napewno będzie wszystko dobrze mój termin zapomnialam że mi na połówkowym wyszedł na 17.01 ale nie wiem czy jest sens o jeden dzień poprawiać. Ja też nie mam dostępu do forum.
Dziewczyny które miały wizyty. Bardzo się cieszę że wasze dzidzie mają się dobrze.
Spokojnej nocy wszystkim życzę
Kejka
Kejka o ile mi wiadomo Bee jest bez opcji wozka glebokiego wiec dlatego zwracalam uwage na Cameleona bo ma Obie, opcje pram dla noworodka I pushchair np od 6 miesiecy kiedy siedzi.
Można dokupić gondolę, ale mnie interesuje tylko spacerówka, głęboki wózek na kilka miesięcy pożyczam od szwagierki.
Nie wiem jak te kółka w terenie się sprawdzą, nie wiem też czy kiedykolwiek w terenie będziemy jeździć...
KorneliaTek
Moj mąż się nie zgodził :-( stanęło na MikołajuTez chorowałam na to imię ale usłyszałam stanowcze nie!
Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Magiczna83
Można dokupić gondolę, ale mnie interesuje tylko spacerówka, głęboki wózek na kilka miesięcy pożyczam od szwagierki.
Nie wiem jak te kółka w terenie się sprawdzą, nie wiem też czy kiedykolwiek w terenie będziemy jeździć...
A to ok! Co do kolek to jest fajny filmik na YouTubie o bugaboo cameleon (pewnie adelwatny do Bee tez) I pokazuja ze w terenie przekladasz duze kola naprzod a jesli trzeba np byc na plazy to w ogole odpinasz male I ciagniesz tylko na duzych .