reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
dziewczyny jak myślicie w tych wodach mineralnych np muszyne naprawdę sa jony mg i można choc w ten sposób uzupelniac ewentualne jego niedobory.

reklama
Magnezu biorę 3x1 cały czas od początku.
Spróbowałabym odstawić te no-spe ale się boję

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
rozumiem, bez konsultacji z gin lepiej nie zwłaszcza ze mialas problemy w poprzedniej ciąży. a w którym tyg urodzilas córcie?
ja nie amietam czy w poprzednich ciążach miałam takie twardnienia, było to 5 i 10 lat temu, penie bym myslala ze to Dzidzius ale Lovi pisala co innego-z tego co pisaly dziewczyny to niestety tak jest to jest stawianie się macicy i doczytałam się na nieszczęście wielu informacji.

rozumiem, bez konsultacji z gin lepiej nie zwłaszcza ze mialas problemy w poprzedniej ciąży. a w którym tyg urodzilas córcie?
ja nie amietam czy w poprzednich ciążach miałam takie twardnienia, było to 5 i 10 lat temu, penie bym myslala ze to Dzidzius ale Lovi pisala co innego-z tego co pisaly dziewczyny to niestety tak jest to jest stawianie się macicy i doczytałam się na nieszczęście wielu informacji.
Urodziłam w 39, ale w 30 dali sterydy i od tego czasu spędzałam średnio tydzień w szpitalu, 1.5-2 tygodnie w domu i znowu tydzień w szpitalu. Miałam też malowodzie więc dmuchali na zimne, badali przepływy, magnezu w kroplówkach to litrami we mnie wlewali [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :):)
Nie mam możliwości Was nadrobić ale zrobię to po weekendzie a teraz będę spedzac czas z mężem bo wrócił z trasy.
Córcia ma się dobrze i waży już ponad 700g
Szyjka zamknięta
Zwiększona dawka euthyroxu.
Za 2 tyg robimy badania w tym krzywa cukrowa.
dodatkowo mała była obrocona główka w dol i mam cały prawy bok razem z wątroba skopany :biggrin2::biggrin2:
Ciężko robić cokolwiek :)

reklama
Do góry