reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Witam porannie. Ja od godziny juz nie spie. Po wczorajszym tuleniu muszli boli mnie dzisiaj kazdy mięsień. I dalej jesc nie moge.
Magiczna bardzo fajny i zgrabn ten wozek. Powiedz mi tylko po co w nim w gondoli jest pałąk? Nie ciezej tak dziecko wlozyc?

Można dokupić gondolę, ale mnie interesuje tylko spacerówka, głęboki wózek na kilka miesięcy pożyczam od szwagierki.
Nie wiem jak te kółka w terenie się sprawdzą, nie wiem też czy kiedykolwiek w terenie będziemy jeździć...
Bee jest super jak się planuje podróże i ogólnie dużo wsadzania do auta itd.
Kółka raczej miejskie. Cameleon daje radę wszedzie,bo ma te tylne koła większe i przekładana rączkę, więc jak jest potrzeba to idziesz tylnymi kołami do przodu np na śniegu, błocie, w piasku. U nas przetestowany chyba na każdej nawierzchni i nie ma sobie równych.
Natomiast Bee fajny, miejski, kompaktowy do składania. Ale obawiam się że na wsi czy w lesie może nie dać rady

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A to ok! Co do kolek to jest fajny filmik na YouTubie o bugaboo cameleon (pewnie adelwatny do Bee tez) I pokazuja ze w terenie przekladasz duze kola naprzod a jesli trzeba np byc na plazy to w ogole odpinasz male I ciagniesz tylko na duzych ;).
Nie koła przekładana, tylko rączkę przerzucasz ;) 3 s i po sprawie :)

Witam porannie. Ja od godziny juz nie spie. Po wczorajszym tuleniu muszli boli mnie dzisiaj kazdy mięsień. I dalej jesc nie moge.
Magiczna bardzo fajny i zgrabn ten wozek. Powiedz mi tylko po co w nim w gondoli jest pałąk? Nie ciezej tak dziecko wlozyc?
Pałąk się odpina, gondola o spacerówka są na tej samej ramie, więc dlatego jest miejsce na pałąk
Ja na palaku zawieszalam zabawki w gondoli, nocowałam go po włożeniu dziecka, jest na 2 kliki

Ogólnie o Cameleonie mogę godzinami, bo uwielbiam ten wózek :D ostatnio znajoma kupiła Donkey bo ma dzieci rok po roku, wcześniej dla córki miała Stokke i mówi, że nawet po mieście BEZ PORÓWNANIA w komforcie jazdy. Stokke czasem miał problem na krzywym chodniku w miescie a Bugaboo idzie jak czołg po każdej nawierzchnia [emoji23] do tego prowadzi się jedną ręką bez problemu

Dlatego odpuscilam tego stokke @mamaincogito ,gdzie nie czytalam to podobno nawet z chodnikami sobie nie radzi,kurcze rozumiem ,ze to wozek miejski ale zeby z chodnikami sobie nie radzic.
Jeszcze za tyle kasy.
Wozek jedynie ladnie wyglada,o ile sie komus podoba tak jak mnie[emoji4]
Mielj soboty zycze[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dlatego odpuscilam tego stokke @mamaincogito ,gdzie nie czytalam to podobno nawet z chodnikami sobie nie radzi,kurcze rozumiem ,ze to wozek miejski ale zeby z chodnikami sobie nie radzic.
Jeszcze za tyle kasy.
Wozek jedynie ladnie wyglada,o ile sie komus podoba tak jak mnie[emoji4]
Mielj soboty zycze[emoji4]

Z wyglądu jest fajny, szczególnie gondola w porównaniu do Bugaboo jest super. Ale też właśnie się zdziwiłam jak mi ta znajoma mówiła, że czasem w centrum miała ja szlag trafial. Kurde tyle kasy i żeby nawet w mieście po chodniku był problem to masakra jakaś.

reklama
@mamaincogito dlatego uwazam to za przesade,pewnie ten traliz bylby lepszy ale on juz z wygladu mi sie tak nie podoba.
Takze niech sobie wsadze je gdzies,a jak kiedys poprawia to moze kupie przy nastepnej dzidzi[emoji4]

Do góry