reklama
KorneliaTek
Fanka BB :)
@dreamscometrue wszystko będzie w porządku, bądź dobrej myśli <3
Nie doczekam się chyba do tej wizyty, to aż na 14.30!
Wczoraj się pocieszałam,i kupiłam kurtkę Ciążową z pokrowcem na dzidziusia
Powodzenia życzę reszcie dziewczyn na dzisiejszych wizytach
Nie doczekam się chyba do tej wizyty, to aż na 14.30!
Wczoraj się pocieszałam,i kupiłam kurtkę Ciążową z pokrowcem na dzidziusia
Powodzenia życzę reszcie dziewczyn na dzisiejszych wizytach
bbubbka
Wszystkim wizytującym powodzenia !
Dreamscometrue chwile mnie nie było, a tutaj piszesz o takich smutnych wieściach. Tyle juz przeszliście, a los nadal nie daje za wygrana, ja wierze ze będzie wszystko dobrze- Zosia jest silna i sobie poradzi :* a lekarz jak Ci nie odpowiada to zmień masz do tego prawo i na ta pierwsza wizytę nie zwracaj uwagi bo mogłobyc tak ze ciąża jest za mała zeby cos dostrzegł to tylko człowiek. Trzymam kciuki zeby ta wizyta była juz dobra &&
Guanta mój brzuch tez sie często napina i boli, na razie staram sie w takich momentach chodź na 10 min położyć ale cieżko wytłumaczyć niespełna rocznemu dziecku ze mama musi na chwilkę zająć sie leżeniem :/
W takich przypadkach magnez i nospa jeśli leżenie nie pomaga.
Mój lekarz twierdzi ze kłucie w brzuchu to nie powód do zmartwień- to znaczy ze dzidziuś roście.
A moze ten lekarz miał zły sprzęt po prostu ?
Jkocia zdrówka dla
ciebie oby noga nie doskwierała za bardzo [emoji8]
Doczytałam- córka właśnie wstała wiec uciekam ! miłego dnia [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dreamscometrue chwile mnie nie było, a tutaj piszesz o takich smutnych wieściach. Tyle juz przeszliście, a los nadal nie daje za wygrana, ja wierze ze będzie wszystko dobrze- Zosia jest silna i sobie poradzi :* a lekarz jak Ci nie odpowiada to zmień masz do tego prawo i na ta pierwsza wizytę nie zwracaj uwagi bo mogłobyc tak ze ciąża jest za mała zeby cos dostrzegł to tylko człowiek. Trzymam kciuki zeby ta wizyta była juz dobra &&
Guanta mój brzuch tez sie często napina i boli, na razie staram sie w takich momentach chodź na 10 min położyć ale cieżko wytłumaczyć niespełna rocznemu dziecku ze mama musi na chwilkę zająć sie leżeniem :/
W takich przypadkach magnez i nospa jeśli leżenie nie pomaga.
Mój lekarz twierdzi ze kłucie w brzuchu to nie powód do zmartwień- to znaczy ze dzidziuś roście.
A moze ten lekarz miał zły sprzęt po prostu ?
Jkocia zdrówka dla
ciebie oby noga nie doskwierała za bardzo [emoji8]
Doczytałam- córka właśnie wstała wiec uciekam ! miłego dnia [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Woow jaki ognisty kolor. Ja pozostaje wierna czerni i szarosciom. Taka heavy metal dusza. Oba plaszcze, ktore bralam ostatnio musialy pasowac do wiekszosci moich czanych jak smola skorzanych butow i torebek. Czarny jest bjutiful <3 ale dziecko bede ubierac jednak w blekity widzialam, ze wklejalyscie SDM, znam, osobiscie nawet dziecko mi sie przesunelo i teraz puka do mnie z wysokosci pepka, a nie tak jak ostatnio - podbrzusza wydaje mi sie, ze dzieki temu nie mam juz takiego cisnienia na pecherzu
Miałam taki dzień, gdzie co chwilę musiałam latać do WC. No i wieczorem na usg lekarz pokazał mi jak dziecko depcze mnie po pęcherzu
mamaincogito
Miałam właśnie napisać, żebyś się zgłosiła do szpitala to będą Ci badać przepływy, mi tak badali właśnie.@Magiczna83 moja ginekolog kazala mi się trzymać z daleka od szpitala i badania tam przepływów nie wiem dlaczego już nie miałam siły dociekać
Dziwne, że kazała ci się trzymać z daleka...
KorneliaTek
Ja też lubię czernie, ale zauroczyła mnie ta kurtkaWoow jaki ognisty kolor. Ja pozostaje wierna czerni i szarosciom. Taka heavy metal dusza. Oba plaszcze, ktore bralam ostatnio musialy pasowac do wiekszosci moich czanych jak smola skorzanych butow i torebek. Czarny jest bjutiful <3 ale dziecko bede ubierac jednak w blekity widzialam, ze wklejalyscie SDM, znam, osobiscie nawet dziecko mi sie przesunelo i teraz puka do mnie z wysokosci pepka, a nie tak jak ostatnio - podbrzusza wydaje mi sie, ze dzieki temu nie mam juz takiego cisnienia na pecherzu
Pęcherz to mnie ciśnie non stop, jeszcze glutek mnie kopie w niego, jak już pisałam będzie wredne w tatusia i ładne jak mamusia
jkocia
@KorneliaTek a sprzedaj linka do tej kurtki obczaje ją sobie
reklama
KorneliaTek