reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ale się wystrachałam... Stałam przy grillu i tak mi było nie dobrze. Przyniosłam sobie krzesło, usiadłam ale zaram musiałam lecieć do domu, bo czułam jak zasłabne. Oblałam się potem, gorąco i kręcioł w głowie. Ciśnienie w normie... Wykończy mnie nerwowo ta ciąża. Jeszcze teściowa przychodzi, że to nie od ciąży i pretensje, że grilla nie pilnujemy z B, bo siedział ze mną.

Mam jeszcze kilka stron do doczytania, ale to wiaderko to dla mnie dramat. Nic mnie do niego nie przekona, spionizowane, ograniczone plastikiem dziecko, jeszcze film nagrany w kiblu na podlodze!! O rany... ! Nie!
Jestem zwolenniczka klasycznej wanienki, z dzidziulkiem na przedramieniu, delikatnie i z uczuciem.... <3
Mój Franek kąpał się (z braku laku) w dużym wiaderku jak byliśmy pierwszy raz pod namiotem, miał wtedy 7-8 msc. Siedział już z pomocą i ogromnie mu się to wiadro podobało [emoji16] ale na ten filmik patrzyłam przerażona, dla mnie zbyt ryzykowne przedsięwzięcie...[emoji51]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio widziałm wypowiedz Mamyginekolog o ustępowaniu miejsca i wspomniała o upadkach kobiet w ciąży. Mówiła,że sam upadek na brzuch raczej nie zaszkodzi dziecku bo płyn owodniowy chroni, prędzej ten stres. Skoro upadek nie zaszkodzi to kopniak tez nie Moją koleżankę w ciąży zresztą uderzył chrześniak w brzuch przypadkiem i lekarz ją uspokajał. Mówił, że to tak jakby zbić jajko,które jest w napompowanym balonie czy jakos tak[emoji6] Nie martw się.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zasabłam w busie to obudziłam się na podłodze ze śladem buta na brzuchu. Stres potworny, ale dziecku nic się nie stało

Była u mnie przyjaciółka która ma termin cc na 09.09 [emoji6] także ale sobie pogadalysmy [emoji6] przyniosła mi mnóstwo ulotek magazynów to będę jutro miała zajęcie [emoji6] ale Jej zazdroszczę ze to juz. Ślicznie wyglada[emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
To termin ma w moje urodziny [emoji16]

Witam nocnie.

Dla mnie tv w domu nie istnieje, więc do tematów nie dołączę [emoji6]

Właśnie wróciliśmy od brata M, ze wsi, zbieraliśmy tarninę do zrobienia ginu.
Przywieźliśmy też sporo jabłek. Jakieś macie super proste przepisy na ciasto z jabłkami? Bo ja jestem tępak kuchenny i niczego skomplikowanego nie stworzę.
Dobrej bezbolesnej nocy Wam życzę! [emoji846]

Witam nocnie.

Dla mnie tv w domu nie istnieje, więc do tematów nie dołączę [emoji6]

Właśnie wróciliśmy od brata M, ze wsi, zbieraliśmy tarninę do zrobienia ginu.
Przywieźliśmy też sporo jabłek. Jakieś macie super proste przepisy na ciasto z jabłkami? Bo ja jestem tępak kuchenny i niczego skomplikowanego nie stworzę.
Dobrej bezbolesnej nocy Wam życzę! [emoji846]
A może szarlotka sypana? :) Link do: Szarlotka sypana nie pamiętam czy mam ten przepis czy inny ale jest mega mega proste ;)

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się wystrachałam... Stałam przy grillu i tak mi było nie dobrze. Przyniosłam sobie krzesło, usiadłam ale zaram musiałam lecieć do domu, bo czułam jak zasłabne. Oblałam się potem, gorąco i kręcioł w głowie. Ciśnienie w normie... Wykończy mnie nerwowo ta ciąża. Jeszcze teściowa przychodzi, że to nie od ciąży i pretensje, że grilla nie pilnujemy z B, bo siedział ze mną.
Twoja teściowa rządzi[emoji23][emoji23][emoji23]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Do góry