Jolen26
Fanka BB :)
Zobacz wyzej wstawiłamPokaż komplet [emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz wyzej wstawiłamPokaż komplet [emoji4]
JaKtoras z Was oglada teraz voice of poland?
Właśnie się zorientowałam[emoji4] śliczny komplecik [emoji7] Bratowa doradzała,żeby te pierwsze były rozpinane kopertowo [emoji4]Zobacz wyzej wstawiłam
Dobrze wiedziećWłaśnie się zorientowałam[emoji4] śliczny komplecik [emoji7] Bratowa doradzała,żeby te pierwsze były rozpinane kopertowo [emoji4]
Ten Szpak to dla mnie jakaś pomyłka [emoji19] może dlatego, że to nie lubię [emoji3]Jak Ci sie podobaja wystepy i Szpak w roli jurora? fajny byl gostek od are u gonna be my girl i dziewczyna z uzbekistanu. Ta teraz troche jak meredith brooks, ale bez szalu
Na razie Szpak daje radę zobaczymy później nawet jego wypowiedzi są sensowneJak Ci sie podobaja wystepy i Szpak w roli jurora? fajny byl gostek od are u gonna be my girl i dziewczyna z uzbekistanu. Ta teraz troche jak meredith brooks, ale bez szalu
Jest specyficzny może drażnić , mój mąż ciągle po nim jedzie;pTen Szpak to dla mnie jakaś pomyłka [emoji19] może dlatego, że to nie lubię [emoji3]
Ja też oglądam [emoji4] za Szpakiem nie przepadam, ale narazie ujdzie.Ktoras z Was oglada teraz voice of poland?
Hehehe matki wariatki[emoji23][emoji23][emoji23]dreams tylko znając siebie do przedszkola po Małego to już o 12 bede leciec z jezykiem na wierzchu, oj my mamuśki to mamy.... Moim to po prostu się nudzi, Maz w pracy ja często sil nie mam żeby latac z Nimi i takie buty....a ze jeszcze sa w taki wieku: Córka dojrzewa burza hormonów i temperamecnick niezły, Syn bunt na wszystko On sam zrobi a jak Mu nie wyjdzie to foch na cały swiat i bek a potem Mama zrob....
oj musiałam się wygadać. Choc swiata poza Nimi nie widze to jednak dobrze ze rok szkolny się zaczał, choc tesknic bede jak wariatka!