reklama
To się nawadniaj i odpoczywaj!Wracam do żywych wczoraj po południu była masakra bo nie dość że wymioty to jeszcze ta druga strona, ale noc już w miarę ok, teraz tylko nie mam siły na nic.
Nie wiem jak ta moja najmłodsza ale mam nadzieję że ja ominie
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jolen26
Fanka BB :)
Dużo zdrówkaWracam do żywych wczoraj po południu była masakra bo nie dość że wymioty to jeszcze ta druga strona, ale noc już w miarę ok, teraz tylko nie mam siły na nic.
Kejka
Wracam do żywych wczoraj po południu była masakra bo nie dość że wymioty to jeszcze ta druga strona, ale noc już w miarę ok, teraz tylko nie mam siły na nic.
Och Marta, współczuję, trzymajcie się dzielnie i zdrowiejcie szybko!
Kejka
A może szarlotka sypana? Link do: Szarlotka sypana nie pamiętam czy mam ten przepis czy inny ale jest mega mega proste
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, poziom skomplikowania na mój niewyspany antykuchenny umysł idealny!
Dziękuję [emoji11]
Funia90
@michasia30 pisze na nich ,ze sa z bawelny organicznej wiec super[emoji5]
Dziewczyny nie wiem czy juz Wam to pisalam czy nie.
Jesli sie powtarzam to sorki[emoji4]
Chcialam kupic pieluszki bambusowe ,w dotyku przeswietne ale cena powala 30 zl sztuka i trwalosc do 50 pran a,ze ja ciagle piore to szybko bym je zalatwila.
No i wynazlam muslinowe ,tez podobno przemile,tych akurat nie dotykalam ale wierze[emoji4]i za 3 szt na allegro ok 22-25 zl [emoji4]
Takze mozna kupic kilka zamiast tetrowych jesli chcecie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chcialam kupic pieluszki bambusowe ,w dotyku przeswietne ale cena powala 30 zl sztuka i trwalosc do 50 pran a,ze ja ciagle piore to szybko bym je zalatwila.
No i wynazlam muslinowe ,tez podobno przemile,tych akurat nie dotykalam ale wierze[emoji4]i za 3 szt na allegro ok 22-25 zl [emoji4]
Kejka
@michasia30 pisze na nich ,ze sa z bawelny organicznej wiec super[emoji5]
Ja jestem nie w temacie (wciąż).
Te pieluchy są potrzebne jako pieluchy, czy do innych celów?
kasia2309
Wydaje mi się, że do innych, tylko jakich? [emoji16] poza tym z tego co widziałam, są tetrowe, flanelowe, muslinowe i bambusowe. Nie mam pojęcia co do czego [emoji33]Ja jestem nie w temacie (wciąż).
Te pieluchy są potrzebne jako pieluchy, czy do innych celów?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@dream ja czytam tylko martwi nie kłamią bo ja pominęłam, niestety też mam to małe wydanie z biblioteki i trochę mu męczy oczy. Ale jest spoko, różowy nissan mnie rozwalił [emoji3]
Pieluszki się przydają np.do lekarza, bo zawsze każą rozłożyć zanim się dziecko położy. Ja używałam też jako przytulanki dla małej, lubiła sobie ją tuluc. Też żeby uniknąć pawia na ubraniach np przy karmieniu, później na ramię jak dziecku się obijalalo po jedzeniu. Przy chłopcu może warto się zasłonić pieluszka przy przebieranie żeby nie osiural? [emoji3] [emoji12]
Wydaje mi się, że 100 szt nie potrzeba ale z 5-10 można mieć i to chyba wszystko jedno jakie. Korzystałam z tatry i flaneli. Tetra wiadomo jak wygląda, najczęściej biała, bez żadnych walorów estetycznych. Flanelki miałam kolorowe, były mile w dotyku. A bambus to chyba bardziej się przydaje na lato bo to tkanina dobrze oddychająca.
Pieluszki się przydają np.do lekarza, bo zawsze każą rozłożyć zanim się dziecko położy. Ja używałam też jako przytulanki dla małej, lubiła sobie ją tuluc. Też żeby uniknąć pawia na ubraniach np przy karmieniu, później na ramię jak dziecku się obijalalo po jedzeniu. Przy chłopcu może warto się zasłonić pieluszka przy przebieranie żeby nie osiural? [emoji3] [emoji12]
Wydaje mi się, że 100 szt nie potrzeba ale z 5-10 można mieć i to chyba wszystko jedno jakie. Korzystałam z tatry i flaneli. Tetra wiadomo jak wygląda, najczęściej biała, bez żadnych walorów estetycznych. Flanelki miałam kolorowe, były mile w dotyku. A bambus to chyba bardziej się przydaje na lato bo to tkanina dobrze oddychająca.
Ostatnia edycja: