reklama
Wiadomo. Ja akurat żelazo brałam juz przed ciążaNormalne ale jak często to też nie dobrze
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jolen26
Fanka BB :)
Ja wlasnie na razie nie biorę, za tydzień robię pełen zestaw badań to zobaczymy co tam się dziejeWiadomo. Ja akurat żelazo brałam juz przed ciąża
Wiem, wiem mojej mamie z moim 2 bratem leciała codziennie, oprowadzała nas do szkoły i tylko chusteczki zmieniałaKrew w nosie w ciąży to akurat normalne
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, w poniedziałek to będzie dopiero kombo, jak do przedszkolaków dojdą pierwszoklasisci [emoji3]
Tak myślałam ostatnio o śpiworkach, takich grubych, wełnianych, z futerkiem. Myślicie, że jest sens taki kupować? Bo na -10 st i tak nikt chyba dziecka nie weźmie, a zimy zostanie miesiąc -dwa. Nie wystarczy taki jesienno - zimowy? A taki gruby za rok do spacerówki?
Tak myślałam ostatnio o śpiworkach, takich grubych, wełnianych, z futerkiem. Myślicie, że jest sens taki kupować? Bo na -10 st i tak nikt chyba dziecka nie weźmie, a zimy zostanie miesiąc -dwa. Nie wystarczy taki jesienno - zimowy? A taki gruby za rok do spacerówki?
marta64
Ja mialam wełniany i był super, do gondolki nie za grubo ubieralam (bo Kombinezon moim zdaniem nie wygodny) i sprawdziło się super. Ten sam był na następny rok i potem na sanki się przydałTak, w poniedziałek to będzie dopiero kombo, jak do przedszkolaków dojdą pierwszoklasisci [emoji3]
michasia30
Dobra! Ja zamówiłam ten brownie co byście mi wszystkich nie wykupiły [emoji12]
No i przy okazji się dowiedziałam ze tak łatwo można zapłacić karta angielska na Allegro. Ciekawe co będzie jak mi przyjdzie opłata za to [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No i przy okazji się dowiedziałam ze tak łatwo można zapłacić karta angielska na Allegro. Ciekawe co będzie jak mi przyjdzie opłata za to [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Zrób zróbTo co radzicie? Iść robić w poniedziałek wyniki? Czy się wstrzymać?
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom