reklama
kingaa25
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja tez sie martwilam wyprawka a po polowkowych sie ciesze, ze zbytnio nie szalalam. Mialabym wyprawke skompletowana dla dziewczynki a tu klops... chlopak [emoji23]. Moja gin byla pewna, ze dziewczynka. A tak to mam 2 pary rozowych spodenek i jedna rozowa bluze [emoji23]. Olus bedzie po domu w rozu chodzil.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
malinka1000
Annie i mamincognito podziwiam energie i zapał!
Ja przegladac rzeczy dla Malutkiej bede w listopadzie poczekam jeszcze do kolejnego usg jak 3 razy potwierdzi mi plec to może wcześniej zaczne się rozgladac. bo jak was czytam to chłopcom cos odpada a dziewczynkom rosnie do 24 tyg ciąży.
Co do depilacji to przypomnialyscie mi ze musze dziś wkroczyć do akcji!choc mój brzuch będzie pewnie mi to utrudnial no coz nie z takimi rzeczami sobie radziłam.
choc mam bardziej zachwaszczony teren niż " tam"- dziewczyny ratujcie mój ogrod w warzywniaku przypomina łąkę- przeraza mnie ale jak zaczynam się schylać aby popielic to zaczyna mi się krecic w głowie!!!!no i troche boli nie boje się chwastów tylko tego robactwa, które tam może sobie przysiasc!
Ja przegladac rzeczy dla Malutkiej bede w listopadzie poczekam jeszcze do kolejnego usg jak 3 razy potwierdzi mi plec to może wcześniej zaczne się rozgladac. bo jak was czytam to chłopcom cos odpada a dziewczynkom rosnie do 24 tyg ciąży.
Co do depilacji to przypomnialyscie mi ze musze dziś wkroczyć do akcji!choc mój brzuch będzie pewnie mi to utrudnial no coz nie z takimi rzeczami sobie radziłam.
choc mam bardziej zachwaszczony teren niż " tam"- dziewczyny ratujcie mój ogrod w warzywniaku przypomina łąkę- przeraza mnie ale jak zaczynam się schylać aby popielic to zaczyna mi się krecic w głowie!!!!no i troche boli nie boje się chwastów tylko tego robactwa, które tam może sobie przysiasc!
malinka1000
co do laktatora nigdy nie miałam a dwa razy karmiłam piersią pierwszy raz 18 miesięcy drugi raz 22 miesiące. Raz był mi potrzebny bo miałam zapalenie piersi b przez jeltowke się odwodnilam i powstaly mi w piersiach guzki ale i tak bardziej pomogla kapusta i masażyk niż laktator. odciagalam recznie bo pokarmu miałam dużo i wystarczylo nacisnąć aby napelnic butelke kiedy musiałam być poza domem. pamiętam jak wracałam z pracy to cycuszki miałam niczym pamela anderson a dodam ze jestem z tych raczej płaskich poza okresem ciąży i karmienia puszapy ratuja.
Annie i mamincognito podziwiam energie i zapał!
)) może i dla Ciebie wosk byłby dobrym rozwiązaniem? Ja chodzę co 4-6 tygodni i bardzo sobie chwalę. Wiadomo, że ten okres pomiędzy kolejnymi wizyta i jest upierdliwy, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona.
malinka1000
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!
dopisuje tak po podczytuje od konca, nadrabiam od rana.
dopisuje tak po podczytuje od konca, nadrabiam od rana.
marta64
Z cyckami jak u mnie, teraz wreszcie jakieś mam bo normalnie to brak...co do laktatora nigdy nie miałam a dwa razy karmiłam piersią pierwszy raz 18 miesięcy drugi raz 22 miesiące. Raz był mi potrzebny bo miałam zapalenie piersi b przez jeltowke się odwodnilam i powstaly mi w piersiach guzki ale i tak bardziej pomogla kapusta i masażyk niż laktator. odciagalam recznie bo pokarmu miałam dużo i wystarczylo nacisnąć aby napelnic butelke kiedy musiałam być poza domem. pamiętam jak wracałam z pracy to cycuszki miałam niczym pamela anderson a dodam ze jestem z tych raczej płaskich poza okresem ciąży i karmienia puszapy ratuja.
malinka1000
nigdy nie korzystałam z tej opcji jak bede miała utrudnienia to możliwe ze skorzystam)) może i dla Ciebie wosk byłby dobrym rozwiązaniem? Ja chodzę co 4-6 tygodni i bardzo sobie chwalę. Wiadomo, że ten okres pomiędzy kolejnymi wizyta i jest upierdliwy, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona.
malinka1000
ja zawsze poznawałam ze jestem w ciąży bo już w pierwszych tygodniach numer większy _ ja zadowolona i Maz tezZ cyckami jak u mnie, teraz wreszcie jakieś mam bo normalnie to brak...
reklama
malinka1000
co do krzywej cukrzycowej bede robic za tydz we wtorek oj jak mi się nie chce nie chodzi o wypicie tegopaskudztwa ale o dwie godziny siedzenia jestem za nerwowa na takie non stop siedzenie w obcym miejscu bez pogawędki, musze zaopatrzyć się w ksiazke i krzyżówki.