reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja dostalam globulki a nawet nie mialam robionego posiewu. Moge zapytac co to za globulki?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Najpierw był Gynalgin, a obecnie Macmiror complex. Na pewno oba są skuteczne, ale jedynie w leczeniu celowanym, czyli po wykonaniu posiewu, ale pomyślałam o tym dopiero po wizycie, czyli trochę za późno. Teraz tylko modlić się, żeby to drugie zadziałało.

@dreamscometrue posiew na każdej wizycie brzmi super, dobrze chuchać na zimne :)

Dreamscometrue ale masakra z tymi rajstopami
:/
Ale powiem Ci ze miałam z 5-10-15 i z h&m i działo sie z nimi to samo po
2-3 praniach ;/

Tez mam mierzona szyjkę tylko na "samolocie" ręcznie... nigdy mi nie podawała długości oprócz określenia ze jest długa, ale jak lekarz mówi ze jest dobrze to znaczy ze jest dobrze.

Tita zdrówka dla synka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Najpierw był Gynalgin, a obecnie Macmiror complex. Na pewno oba są skuteczne, ale jedynie w leczeniu celowanym, czyli po wykonaniu posiewu, ale pomyślałam o tym dopiero po wizycie, czyli trochę za późno. Teraz tylko modlić się, żeby to drugie zadziałało.

@dreamscometrue posiew na każdej wizycie brzmi super, dobrze chuchać na zimne :)
Tez dostalam Macmiror [emoji5]. Zobaczymy [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@angelka90 ja mam szyjke 29mm. Ale gin mowi, ze twarda i pozamykana i nie kazal lezec itp.
No ale u Ciebie i Lovi to jest jeszcze historia z wczesniejsza ciaza. Ja w pierwszej tez mialam krotka szyjke, chyba 33 mm, ale nie mialam rozwarcia az do porodu.

Ide nadrabiac dalej. Od wczoraj nie mofe was doczytac tak skrobiecie [emoji23]

To świetnie się składa :) chociaż pewnie gdybym miała tylko taką możliwość to podglądałabym maluszka nawet codziennie, a każdej wizyty wyczekuję z niecierpliwością. Swoją drogą ciekawe kiedy ktoś mądry stworzy mini przenośne USG do codzinnego użytku domowego dla matek-wariatek... A może już coś takiego jest? :laugh2:
Już są detektory płodu na wyciągnięcie ręki, kwestia czasu, aż pojawią się usg 24h [emoji12]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już są detektory płodu na wyciągnięcie ręki, kwestia czasu, aż pojawią się usg 24h [emoji12]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie takie usg miałam na myśli :D o detektorach oczywiście słyszałam, ale zanim zdecydowałam się na zakup to synuś zaczął dawać o sobie bardzo mocno znać i to na razie wystarcza by zupełnie nie osiwieć :)

@dreamscometrue bo te ciuchy z lumpkow swoje juz przeszly i widac czy sie niszcza czy nie. Ja dla corci tez duzo kupowalam w lumpku. Teraz tez musze zaczac chodzic, tym bardziej, ze mam po drugiej stronie ulicy [emoji4]
Aa no i mozesz mi dopisac wizyte 7.09, bo z telefonu nie potrafie.

Ja mialam dzis intensywny dzien. Bylam w pracy ze zwolnieniem, a pozniej zaszlam do galerii kupic sobie jakies ciuszki, bo nie mam w czym juz chodzic. No i tak zeszlo kilka godzin. Odnioslam maly sukces, bo pierwszy raz nie bylam w zadnym dzieciecym sklepie [emoji16]

Niestety za każdy płacę[emoji13]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry