Magiczna83
Fanka BB :)
A mnie nikt jeszcze nie przepuscil a brzuch mam wyraźnie ciążowy....
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mnie tez nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie nikt jeszcze nie przepuscil a brzuch mam wyraźnie ciążowy....
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mnie luteina podraznila ale to dopiero po kilkunastu dniach uzytkowania
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw sie [emoji8]. Znam ten bol. Luteine juz dawno odstawilam ale teraz dostalam globulki dopochwowe... o losie, jak ja nie znosze tych "dowcipnych" aplikacji [emoji23]Wolałabym sobie tam nie gmerac, ale jak trzeba to trzeba
Wolałabym sobie tam nie gmerac, ale jak trzeba to trzeba
Nie martw sie [emoji8]. Znam ten bol. Luteine juz dawno odstawilam ale teraz dostalam globulki dopochwowe... o losie, jak ja nie znosze tych "dowcipnych" aplikacji [emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wkladam czopka progesteronowego dwa razy dziennie od maja i nie cierpie tego bo co psikne lub chwyce np garnek z woda to wylatuje na poczatku dlatego trzeba pol godz polezec lub siedziec. Mialam moment ze mnie podraznialo w srodku ale przeszlo. Robia tez mi wymazy I niby wszystko ok wiec kontunuuje z mysla o dobru dziecka.... ale jak bardzo czujesz dyskomfort to zglos to lekarzowi.
Pewnie luteina czeka mnie do końca
Dopiero drugi dzień aplikuje, ale jakaś taka obolala jestem. Może po tych wziernikowaniach i badaniach w środę
Biedna to na pewno tez Cie podraznilo... Mam nadzieje ze kazdego dnia bedzie lepiej- tego Ci zycze!
Lutinus nie podrażnia ale kosztuje około 150zl 21sztukWolałabym sobie tam nie gmerac, ale jak trzeba to trzeba