reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Wolałabym sobie tam nie gmerac, ale jak trzeba to trzeba :(

Ja wkladam czopka progesteronowego dwa razy dziennie od maja i nie cierpie tego bo co psikne lub chwyce np garnek z woda to wylatuje na poczatku dlatego trzeba pol godz polezec lub siedziec. Mialam moment ze mnie podraznialo w srodku ale przeszlo. Robia tez mi wymazy I niby wszystko ok wiec kontunuuje z mysla o dobru dziecka.... ale jak bardzo czujesz dyskomfort to zglos to lekarzowi.

Nie martw sie [emoji8]. Znam ten bol. Luteine juz dawno odstawilam ale teraz dostalam globulki dopochwowe... o losie, jak ja nie znosze tych "dowcipnych" aplikacji [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie luteina czeka mnie do końca :(

Ja wkladam czopka progesteronowego dwa razy dziennie od maja i nie cierpie tego bo co psikne lub chwyce np garnek z woda to wylatuje na poczatku dlatego trzeba pol godz polezec lub siedziec. Mialam moment ze mnie podraznialo w srodku ale przeszlo. Robia tez mi wymazy I niby wszystko ok wiec kontunuuje z mysla o dobru dziecka.... ale jak bardzo czujesz dyskomfort to zglos to lekarzowi.

Dopiero drugi dzień aplikuje, ale jakaś taka obolala jestem. Może po tych wziernikowaniach i badaniach w środę :(

Ale nagadałyście od rana :D
Witam nowe mamusie tak w ogóle :)

Z tą długoscią szyjki t bardzo indywidualna sprawa i nie ma co się porównywać :) Grunt, żeby była twarda, zamknięta i nie skracała się :)

Ze sklepami też bywa róznie- są kolekcje warte uwagi, a są też z tego samego sklepu zwyczajne badziewia... Np dzisiaj: ja uprałam z Pepco rzeczy i zachowały i formę i kształt. Prałam w 40 st, bo uważam, że żelazko dość skutecznie powybija wszystkie groźniejsze zarazki ;) Z resztą nigdy tego jakos specjalnie nie przestrzegałam.... a też nie oszukujmy się- przy dwójce dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, psie i kocie, to to moje najmniejsze od samego początku będzie mialo bojowy chrzest. Ale na mleku mamy na pewno sobie poradzi ;) Uważam, że trzeba dbać o higienę dziecka, ale też bez pzesady w drugą stronę. :)
Natomiast lump to mega super extra sprawa! Tez mam kilka body z lumpka- niezniszczalne :) Czekam na jakś przypływ gotówki, bo wybieram się od jakiegos czasu i zawsze coś...

Dużo zdrowia i wytrwałości dziewczynki ;* Idę spać, bo moja mała mycha harcuje i muszę się na bok przekręcić zanim się wkurzy na maksa :D

Położyłabym sie na brzuchu, bardzo mi tęskno do takiej pozycji :hmm::hmm::hmm:

reklama
4 rano ja siedzę i wpierdzielam [emoji51][emoji51][emoji51] w ogóle dużo więcej ostatnio pije jak będę u teściów to chyba zmierze glukometrem cukier. Coś mi to da?

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Do góry