reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Wolałabym sobie tam nie gmerac, ale jak trzeba to trzeba :(

Ja wkladam czopka progesteronowego dwa razy dziennie od maja i nie cierpie tego bo co psikne lub chwyce np garnek z woda to wylatuje na poczatku dlatego trzeba pol godz polezec lub siedziec. Mialam moment ze mnie podraznialo w srodku ale przeszlo. Robia tez mi wymazy I niby wszystko ok wiec kontunuuje z mysla o dobru dziecka.... ale jak bardzo czujesz dyskomfort to zglos to lekarzowi.

Nie martw sie [emoji8]. Znam ten bol. Luteine juz dawno odstawilam ale teraz dostalam globulki dopochwowe... o losie, jak ja nie znosze tych "dowcipnych" aplikacji [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie luteina czeka mnie do końca :(

Ja wkladam czopka progesteronowego dwa razy dziennie od maja i nie cierpie tego bo co psikne lub chwyce np garnek z woda to wylatuje na poczatku dlatego trzeba pol godz polezec lub siedziec. Mialam moment ze mnie podraznialo w srodku ale przeszlo. Robia tez mi wymazy I niby wszystko ok wiec kontunuuje z mysla o dobru dziecka.... ale jak bardzo czujesz dyskomfort to zglos to lekarzowi.

Dopiero drugi dzień aplikuje, ale jakaś taka obolala jestem. Może po tych wziernikowaniach i badaniach w środę :(

Ale nagadałyście od rana :D
Witam nowe mamusie tak w ogóle :)

Z tą długoscią szyjki t bardzo indywidualna sprawa i nie ma co się porównywać :) Grunt, żeby była twarda, zamknięta i nie skracała się :)

Ze sklepami też bywa róznie- są kolekcje warte uwagi, a są też z tego samego sklepu zwyczajne badziewia... Np dzisiaj: ja uprałam z Pepco rzeczy i zachowały i formę i kształt. Prałam w 40 st, bo uważam, że żelazko dość skutecznie powybija wszystkie groźniejsze zarazki ;) Z resztą nigdy tego jakos specjalnie nie przestrzegałam.... a też nie oszukujmy się- przy dwójce dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, psie i kocie, to to moje najmniejsze od samego początku będzie mialo bojowy chrzest. Ale na mleku mamy na pewno sobie poradzi ;) Uważam, że trzeba dbać o higienę dziecka, ale też bez pzesady w drugą stronę. :)
Natomiast lump to mega super extra sprawa! Tez mam kilka body z lumpka- niezniszczalne :) Czekam na jakś przypływ gotówki, bo wybieram się od jakiegos czasu i zawsze coś...

Dużo zdrowia i wytrwałości dziewczynki ;* Idę spać, bo moja mała mycha harcuje i muszę się na bok przekręcić zanim się wkurzy na maksa :D

Położyłabym sie na brzuchu, bardzo mi tęskno do takiej pozycji :hmm::hmm::hmm:

reklama
4 rano ja siedzę i wpierdzielam [emoji51][emoji51][emoji51] w ogóle dużo więcej ostatnio pije jak będę u teściów to chyba zmierze glukometrem cukier. Coś mi to da?

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Do góry