reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
idę spać dziewczyny, trochę mi przykro, że ten dzień nie zakończył się w stu procentach tak jak sobie wymarzyłam...nigdy jakos u mnie nie moze byc do konca dobrze :(

Melduję się po wizycie. Z dzidzia wszystko ok. Próbowała zmierzyć crl ale już się nie mieści na monitorze wyszło że ma 14,22 cm ale jest więcej , wszyć nie ważyła zmierzyła główkę bo ja poprosiłam bo mówiłam że na ostatniej wizycie była o tydzień większa. Powiedziała że ogólnie że wszystkiego bardzo panikuje i się nakręcam, ale zmierzyła i jest idealnie 19.0 TC czyli 1 dzień różnicy. Co do TSH powiedział że też panikuje i że w 3 trymestrze norma do 3 nawet mi pokazaywala. Mam zrobić połówkowe. No i co do wagi od ostatniej wizyty czyli 4 tyg temu + 3 kg:errr: ogólnie od początku 5,100 kg. Więc stwierdziła że ok. Mam bardzo ładna morfologię. Hmm i co jeszcze aaaa na dzień dzisiejszy dziewczynka, nic między nogami nie wystawało tylko 3 kreseczki, ale że na 100 % na następnej wizycie powie bo mówiła że do 24 TC może się jeszcze siusiak pokazać więc podchodzę do tego z rezerwa, choć nie ukrywam że od samego początku czułam że to dziewczynka, ale te prenatalne wyszły jak wyszły, więc myślę że będę miała potwierdzenia na połówkowych. Lepszy sprzęt i 3 d. Więc może już będę pewna.:)
Następną wizyta 25.09.2017

Na połówkowe będę jutro dzwonić się zapisać więc dam znać.:)

Melduję się po wizycie. Z dzidzia wszystko ok. Próbowała zmierzyć crl ale już się nie mieści na monitorze wyszło że ma 14,22 cm ale jest więcej , wszyć nie ważyła zmierzyła główkę bo ja poprosiłam bo mówiłam że na ostatniej wizycie była o tydzień większa. Powiedziała że ogólnie że wszystkiego bardzo panikuje i się nakręcam, ale zmierzyła i jest idealnie 19.0 TC czyli 1 dzień różnicy. Co do TSH powiedział że też panikuje i że w 3 trymestrze norma do 3 nawet mi pokazaywala. Mam zrobić połówkowe. No i co do wagi od ostatniej wizyty czyli 4 tyg temu + 3 kg:errr: ogólnie od początku 5,100 kg. Więc stwierdziła że ok. Mam bardzo ładna morfologię. Hmm i co jeszcze aaaa na dzień dzisiejszy dziewczynka, nic między nogami nie wystawało tylko 3 kreseczki, ale że na 100 % na następnej wizycie powie bo mówiła że do 24 TC może się jeszcze siusiak pokazać więc podchodzę do tego z rezerwa, choć nie ukrywam że od samego początku czułam że to dziewczynka, ale te prenatalne wyszły jak wyszły, więc myślę że będę miała potwierdzenia na połówkowych. Lepszy sprzęt i 3 d. Więc może już będę pewna.:)
Następną wizyta 25.09.2017

Na połówkowe będę jutro dzwonić się zapisać więc dam znać.:)
Super że z dzidzi wszystko ok. Ja odliczam dni do 4.09 do następnej wizyty.

Zgagę raz miałam taką, że myslałam, że na pogotowie pojadę, a pęcherz to norma, że prawie non stop pełny

My z wyprawki mamy fotelik kupiony przez bratową K, do tego od niej pokrowiec na dzidzię właśnie na fotelik po jej synku, dostaliśmy dresik i kupiliśmy sami kozaczki, których pewnie nie założymy, ale są takie słodkie .

Teraz K składa komodę, która docelowo będzie Małego plus na nim przewijak, ale kupiony tylko dlatego, że akurat inna szafkę kupowaliśmy, a była promocja.

Mnie znowu do stycznia daleko i jakoś podchodzę do tego, że jeszcze mam czas
, poza tym w sumie dopiero teraz będę miała miejsce na rzeczy dla synka (o ile na połówkowych nie wyjdzie córeczka ;) )

reklama
Do góry