reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dzięki dziewczyny za pocieszenie[emoji6] wiem wiem narazie nic złego się nie dzieje, martwię się na zapas. Z jednej strony wkurzam się, że tyle musimy przejść. Z drugiej wiem co przechodzą inni i codziennie dziękuję, że nam się od razu udało, a nie czekaliśmy latami z tym in vitro...

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie[emoji6] wiem wiem narazie nic złego się nie dzieje, martwię się na zapas. Z jednej strony wkurzam się, że tyle musimy przejść. Z drugiej wiem co przechodzą inni i codziennie dziękuję, że nam się od razu udało, a nie czekaliśmy latami z tym in vitro...

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
I te złe mysli zawsze powinny byc przeganiane przez te dobre o ktorych piszesz ;*

Dzień dobry... Ale miałam straszna noc, od 23-2 nie spałam bo miałam twardnienia brzucha, mała też jakoś strasznie nie kopala w tym czasie, może tylko 2 razy. A brzuch mi stawial się 6 razy.
O 22 brałam nospe, luteine dopochwowo, luteine pod język, nospe i magnez. A o 1 w nocy musiałam powtórzyć nospe i magnez. Na szczęście ucichlo koło 2... odpalilam tez detektor tetna ale bylo w porzadku. Już prawie jedna noga byłam na IP. Tz tez się nie wyspal...

A jeszcze żeby tego było mało to miałam koszmar, podczas burzy spadło drzewo na mojego Tz i... masakra [emoji17] [emoji17][emoji17][emoji17]

Dziewczyny które są już po połówkowych ale Wam zazdroszczę . Ja dopiero 11 września:(.
Mam pytanie do dziewczyn,które były na wizycie również u innego lekarza niż prowadzący , czy on wpisywał coś w kartę ciazy,co mówiliście,ze chcecie się skonsultować? Ja dzisiaj idę do innego lekarza i nie wiem jak się zachować.
Co do wyprawki to nie mam jeszcze nic kompletnie,u nas nawet imię jeszcze nie wybrane. Na razie oglądam tylko wózki i zastanawiam się nad Mima Xari albo Mutsy a Wy macie swoje typy?

Witam piątkowo!
Życzę samych udanych wizyt!
Drem stres nie sprzyja ciąży i zdrowiu!
Ja dzisiaj z młodym jestem umówiona do lekarza na 17 bo brzydko kaszle :/

Witam piątkowo!
Życzę samych udanych wizyt!
Drem stres nie sprzyja ciąży i zdrowiu!
Ja dzisiaj z młodym jestem umówiona do lekarza na 17 bo brzydko kaszle :/
Też dziś się chyba przejdę z młodą do lekarza bo nadal temperatura i kaszel cały czas. Obstawiam że zapalenie oskrzeli bo to taki beznadziejny.

Dziewczyny które są już po połówkowych ale Wam zazdroszczę . Ja dopiero 11 września:(.
Mam pytanie do dziewczyn,które były na wizycie również u innego lekarza niż prowadzący , czy on wpisywał coś w kartę ciazy,co mówiliście,ze chcecie się skonsultować? Ja dzisiaj idę do innego lekarza i nie wiem jak się zachować.
Co do wyprawki to nie mam jeszcze nic kompletnie,u nas nawet imię jeszcze nie wybrane. Na razie oglądam tylko wózki i zastanawiam się nad Mima Xari albo Mutsy a Wy macie swoje typy?
Ja nic z wyprawki, nawet jednej rzeczy nie mam. Czekam na płeć, a polowkowe mam 19.

reklama
Dzień dobry... Ale miałam straszna noc, od 23-2 nie spałam bo miałam twardnienia brzucha, mała też jakoś strasznie nie kopala w tym czasie, może tylko 2 razy. A brzuch mi stawial się 6 razy.
O 22 brałam nospe, luteine dopochwowo, luteine pod język, nospe i magnez. A o 1 w nocy musiałam powtórzyć nospe i magnez. Na szczęście ucichlo koło 2... odpalilam tez detektor tetna ale bylo w porzadku. Już prawie jedna noga byłam na IP. Tz tez się nie wyspal...

A jeszcze żeby tego było mało to miałam koszmar, podczas burzy spadło drzewo na mojego Tz i... masakra [emoji17] [emoji17][emoji17][emoji17]
Ja też w nocy nie wyspana, głupoty mi się snily. Ostatnie co pamiętam to że mojego Tz porwali musiałam go odbijać i wogole jakieś durnoty po całości

Do góry