Jolen26
Fanka BB :)
Taki lekarz to skarbMeeega zadowolona! Wszystoo zobaczylam, obejrzalam, odpowiedzial mi na wszystkie pytania i sam wyprzedzal przed pytaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki lekarz to skarbMeeega zadowolona! Wszystoo zobaczylam, obejrzalam, odpowiedzial mi na wszystkie pytania i sam wyprzedzal przed pytaniem
No i dobrze, że poszłaś to sprawdzić do innego lekarzaHej dziewczyny ja po wizycie u innego lekarza...
Od razu lepiej sie czuje!
Powiedzialam mu ze wczoraj bylam ale nie jestem bardzo Adowolona z tamtej wizyty i potrzebuje uzupelnienia.
Powiedzialam o tych plamieniach itd... lekarz mnie zbadal, zrobil usg dopochwowe.
Czynnego krwawienia nie widzial. Potwierdzil ze to krwawienie prawdopodobnie bylo z szyjki. Mam bardzo mala nadrzerke i to ona mogla byc po stosunku czy tez po wysilku fizycznym przyczyna plamien.
Jednakze, lozysko mam dosc nisko polozone wiec kazal mi sie oszczedzac. Brak seksu i wysilku duzego. Za miesiac sprawdzimy czy sie podnosi lozysko.
Zrobil usg dzidziucha raz jesscze, pomierzyl, sprawdzil przeplywy, posluchalismy serca. Sprawdzil wydolnosc lozyska. Wszystko bez zarzutu. Dzidzuch warzy 370g [emoji7]
Od razu zapisalam sie na nastepna wizyte za 4 tyg. A mojego lekarza odstawiam chyba na bok
no to świetnie oszczędzaj się! podaj plis konkretną datę wizytyHej dziewczyny ja po wizycie u innego lekarza...
Od razu lepiej sie czuje!
Powiedzialam mu ze wczoraj bylam ale nie jestem bardzo Adowolona z tamtej wizyty i potrzebuje uzupelnienia.
Powiedzialam o tych plamieniach itd... lekarz mnie zbadal, zrobil usg dopochwowe.
Czynnego krwawienia nie widzial. Potwierdzil ze to krwawienie prawdopodobnie bylo z szyjki. Mam bardzo mala nadrzerke i to ona mogla byc po stosunku czy tez po wysilku fizycznym przyczyna plamien.
Jednakze, lozysko mam dosc nisko polozone wiec kazal mi sie oszczedzac. Brak seksu i wysilku duzego. Za miesiac sprawdzimy czy sie podnosi lozysko.
Zrobil usg dzidziucha raz jesscze, pomierzyl, sprawdzil przeplywy, posluchalismy serca. Sprawdzil wydolnosc lozyska. Wszystko bez zarzutu. Dzidzuch warzy 370g [emoji7]
Od razu zapisalam sie na nastepna wizyte za 4 tyg. A mojego lekarza odstawiam chyba na bok
W zimę będzie jak znalazł A mamę, jak już tak chętnie tworzy, namów do zrobienia milutkiego kocyka dla maluszka Bardzo mi się podobają te takie jakby wyplatane śpiworki, cudowne są <3Mi kompletowanie wyprawki coś nie idzie za bardzo [emoji3]
Mam może dopiero 4 bodziaki, 1 pajacyk, 3 pary skarpetek i łapki niedrapki [emoji3]
Za to moja mama już tyle narobila sweterkow, czapeczek i spodenek, że moje dziecko chyba będzie oplywalo w welnie [emoji23]
Do tej pory nie zdecydowalismy się jeszcze na wózek, tak na 100%... fotelik też nie wiem jaki...
Niby jeszcze jest czas Ale ten czas tak szybko ucieka
Super że trafiłaś na fajnego lekarza. Ja tez czasem myślę czy mój lekarz jest dla mnie odpowiedni. Tzn mam go za bardzo kompetentnego i rzeczowego tyle że jest tak malomowny że z trudem od niego wyciągnąć coś więcej. Podaje suche informacje po dokładnym zbadaniu, daje receptę, zalecenia i zwolnienie i tyle. Czasem chciałoby się aby lekarz trochę dał więcej od siebie... życzliwości, powiedział czego się można spodziewać itd. Mam opory nawet przed tym aby w razie obaw do niego dzwonić. Ale stwierdziłam że aktualnie nie mam lepszej alternatywy na oku więc chyba zostanę przy moim gburze:/I tetaz bede dojerzdzac do gina 65km ale mam to w nosie. Lepiej miec dobrego :-)
Pięknie wygląda ten spiworek [emoji3] zakochałam się!W zimę będzie jak znalazł A mamę, jak już tak chętnie tworzy, namów do zrobienia milutkiego kocyka dla maluszka Bardzo mi się podobają te takie jakby wyplatane śpiworki, cudowne są <3
Czas zasuwa My już przecież w połowie ciąży jesteśmy Jak się zorientowałam, że zostały raptem 4 miesiące, to spanikowałam, że nie jestem jeszcze gotowa na dziecko W czas
@dreamscometrue ja mocno sie zastanawiam też nad wózkiem od Adamex, tylko Barletta A kosz mojzesza super sprawa
Smoczki i butelki u mnie raczej nie są czymś niezbędnym, bo zamierzam karmić piersią, ale z drugiej strony w razie co, to taki artykuł, który można dostać wszędzie, więc też bym się nie przejmowała, że tego jeszcze nie ma
Prasowanie... weź mi nie mów
@Ola1986 spokojnie, jeszcze przyjdze czas na ruchy maleństwa....a wraz z nimi ciśnienie na pęcherz, lub zgaga
@Agi.aguullka bardzo dobrze, że jeszcze to poszłaś skonsultować gdzies indziej. Masz prawo czuc się zaopiekowana i uspokojona, a nie być traktowana tylko jak nazwisko w kartotece do odbębnienia. :/
Już wysłałam mojej mamie fote, czy zrobi takie cudo dla wnusia śliczne to!Pięknie wygląda ten spiworek [emoji3] zakochałam się!