reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
W poniedziałek myślałam, że po prostu mała się rozpycha i wywalilo mi w końcu takiego melona pod pepkiem. Potem zaczęło tak dziwnie rwac...

Mam nadzieję, czekam aż przyjedzie, podobno korki są straszne. Ma też przywieźć wynik TSH. Pani pielegniarka powiedziała mi wczoraj, że mam brzydkie włosy :))) a jakie mam mieć, jak Kaja Paschalska ;) toć nie domagam :)
co to za pielegniarka??!!! wrrr

reklama
W poniedziałek myślałam, że po prostu mała się rozpycha i wywalilo mi w końcu takiego melona pod pepkiem. Potem zaczęło tak dziwnie rwac...

Mam nadzieję, czekam aż przyjedzie, podobno korki są straszne. Ma też przywieźć wynik TSH. Pani pielegniarka powiedziała mi wczoraj, że mam brzydkie włosy :))) a jakie mam mieć, jak Kaja Paschalska ;) toć nie domagam :)
No pielęgniarka też bardzo sympatyczna widzę... trzeba było jej powiedzieć żeby darowala sobie takie uwagi [emoji53]

Ja też mam brata i nie rzuca mi takich komentarzy bo nie mieszkamy razem, za to babcią stwierdziła że będzie dziewczynka bo niekorzystnie wygladam:biggrin2: ale to fakt ja akurat zbrzydlam i najbardziej na samym początku jak jeszcze nie wiedziałam że jestem a juz byłam. Nawet koleżanka z pracy bardzo uprzejmie mi powiedziała:-D

Tak, doczytalam ulotkę :)

Tak, masz rację, doczytalam to po żmudnej aplikacji :)

Prawda? Coś duży :)

Ja spróbuję bez aplikatora wieczorem. Na razie poprawy brak, ale to przecież dopiero 1.dawka

Dziękuję, na razie cały czas się stawia :/

Biorę trzy razy dziennie od 6 tygodnia, chyba że wymiotuję. I magne b6 biorę.

Tak, poleciałam do łazienki nie czytając treści, tylko oglądałam obrazki :\
Ja byłam tak przejęta, że sprawdziłam instrukcje i doczytałam tylko, czy samochód mogę prowadzić po nich. Ale jak zobaczyłam wielkość to zastanawiałam się, czy krzywdy nie narobie i po pierwszym razie podjęłam decyzję, że to był pierwszy i ostatni raz tym bardziej, że te drugie tabletki mam "wprowadzać ręcznie "

Veronique dobre masz tsh. Moje to 0.54 ;-)
Teraz tak czytam o tym niskim cukrze i to tez moze byc cukrzyca ciazowa. Jak nie urok....

reklama
To chyba dobre? :)
Moje TSH 0,9

Dobre, uff :)

Ja byłam tak przejęta, że sprawdziłam instrukcje i doczytałam tylko, czy samochód mogę prowadzić po nich. Ale jak zobaczyłam wielkość to zastanawiałam się, czy krzywdy nie narobie i po pierwszym razie podjęłam decyzję, że to był pierwszy i ostatni raz tym bardziej, że te drugie tabletki mam "wprowadzać ręcznie "
Ja też chciałam jak najszybciej zaaplikowac. Ale długość tego plastiku porazajaca, jakoś tak działa źle na wyobraźnię :)

Veronique dobre masz tsh. Moje to 0.54 ;-)
Teraz tak czytam o tym niskim cukrze i to tez moze byc cukrzyca ciazowa. Jak nie urok....

Dobre Tsh, chociaż coś :)

Do góry