reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej Dziewczyny

Jestem po wizycie szyjka ponad 40mm, zamknieta wiec lekarka stwierdzila ze mam przyjsc za 4 tygodnie a nie 2 jak dotychczas... niech jej bedzie...
TSH ciut skoczylo ale w normie 1,34 reszta morfologii bez zastrzezen. Serduszko ladnie bije, sliczne i liczne zeberka Anastazji widzialam wiec jestem spokojniejsza choc byla jakas spokojniejsza.

@Veronique dobrze ze szyjka dluga I zamknieta. Niech dadza ta luteine I cos na rozluznienie skurczow, I pin wode duze ilosci!
Zostan z nami na biezaco bo sie martwimy.

Ostatnia edycja:
reklama
Zdycham po spacerze. W trakcie wciagnelam kabanosy i zagryzlam Prince Polo [emoji23] jestem cala w stresie przed jutrzejszą wizytą [emoji51][emoji51][emoji51] a Mała od kilku godzin się nie odzywa jak na złość

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

@Veronique trzymam mocno kciuki, wierzę że będzie dobrze.

Ja po usg, usłyszałam tylko że dzidzia zdrowa, ma 340g. Czuję ogromny niedosyt, ponieważ całe usg trwało może z 5min :( ale ta lekarka tak zawsze robi. To dopiero 19tydz więc za około 2 tyg umowie się do innego lekarza. Robił mi również w poprzedniej ciąży i że 45 min u niego siedziałam.

@Veronique trzymam kciuki za was! Informuj na biezaco co sie dzieje.

Mialam miec wiecej czasu, a tu jeszcze mniej [emoji6] od tesciow przywiezlismy bratanice meza i mamy teraz 2 dzieci [emoji4]

Gratuluje udanych wizyy i wymarzonych synusiow i coreczek [emoji4] ja jutro tez powinnam poznac plec i w zaleznosci co bedzie albo rusze z jakimos zakupami albo dalej bede zwlekac [emoji6] jesli bedzie druga cora to wiem, ze w ubrania jestem zaopatrzona i dalej nie bedzie mi sie chcialo tego przegladac [emoji6] a jesli bedzie synek to niestety trzeba bedzis zrobic cos z ubraniami po corce i kupic chlopiece. Takiego mam lenia w tej ciazy, ze w ogole nie chce mi sie za to zabierac. Mysle tylko, ze trzeba starszej kupic dresy i jakies bluzy do przedszkola [emoji6] Mam nadzieje, ze do porodu sie wyrobie [emoji23]

15 minut po powrocie do domu, jak już mój T wyszedł prawie zemdlalam :( nigdy czegoś takie go nie miałam. W sumie to chyba straciłam na chwilę świadomość, na kilka sekund bo ocknelam się już leżąc na podłodze. Dobrze ze usiadłam na podłodze jak poczułam co się dzieje, inaczej bym się potlukla.jedyna myśl która trzymała mnie przy świadomości to: co z Kubą jak zemdleje!

Moja doktor powiedziała to samo, więc trzymamy się 8.01.

My zamawialiśmy pana od płytek na wiosnę ;-)
Właśnie jak się wprowadzaliśmy to przy kładzeniu płytek w dolnej łazience miałam już wybrane, ale okazało się, że jest opóźnienie w produkcji bo to była nowa seria i albo miałam czekać 3 miesiące albo wybierać inne więc wybrałam inne bo nie chciałam żeby nam przepadła ekipa i czekaliśmy 2-3 tygodnie na płytki do łazienki bo te, które szły na podłogi i do kuchni na ścianę to w ciągu tygodnia przyjechały ;-) A projekt łazienki to wybrałam z katalogu i wyszło fajnie, tylko troszkę pozmieniałam :-) Jeszcze czeka nas szafa w sypialni i łazience do zabudowy także dalej jestem w temacie [emoji14]

@Parkolka ja dzisiaj przytargałam swoją do salonu na co mój mąż stwierdził, że ten frendzel już wszędzie ze mną łazi i częściej go przytulam niż jego [emoji14] a to wcale nie prawda bo specjalnie przekładam poduszkę tak żebym się mogła przytulić do męża :D
Mój Tz też marudzi, że poduszkę sobie kupiłam i nie może się w nocy dopchac do mnie [emoji3] no więc musiałam ja skierować w druga stronę ale i tak ma żale, że zamiast przytulać się do Niego to przytulam do poduszki [emoji3]
Normalnie jak dziecko... zazdrosny o poduszkę [emoji3] Ale czasem wieczorem sam mi ja podkrada [emoji41] Chyba muszę kupić druga [emoji23]

@Kasiapfin
Ojej dobrze,ze nic sie nie stalo[emoji53]

ja dzis chodzilam po sklepie i czulam sie slaba,normlanie jakbym glodna jkas byla,a wyszlam prosto po sytym sniadaniu ,szybko poszlam do grycana,zjadlam galke lodow biala czekolada i zrobilo mi sie lepiej[emoji4]moze cukier mi spadl ,nie wiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

15 minut po powrocie do domu, jak już mój T wyszedł prawie zemdlalam :( nigdy czegoś takie go nie miałam. W sumie to chyba straciłam na chwilę świadomość, na kilka sekund bo ocknelam się już leżąc na podłodze. Dobrze ze usiadłam na podłodze jak poczułam co się dzieje, inaczej bym się potlukla.jedyna myśl która trzymała mnie przy świadomości to: co z Kubą jak zemdleje!
Uważaj tam na siebie

O matko dzwoń po męża!

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry