reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
tez sie pochwale ciuszkami oto co mi kurier dziś dostarczył

Załączniki

• WP_20170823_17_01_28_Pro.jpg
    WP_20170823_17_01_28_Pro.jpg
    981 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Rety! Kobito trzymaj się !
Jestem pewna ze wszystko dobrze się skończy[emoji5]
Przytulas [emoji8]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.
Veronique trzymam kciuki!! Życzę ci żeby wszystko się uspokoiło!!!

Napisane na Moto G (5) w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję się po wizycie....

Dziewczynka!!!!!!!!!! Na 100% już :)
No i dzis już czułam kopniaczki kilka razy.
Szyjka długa i zamknięta.
Gin zapytał mnie tylko, czy słodyczy nie nadużywam, bo tak mi ładnie waga stała w miejscu, a tu nagle 2kg do przodu!
Dzidzia ma 13cm, ile miały Wasze na tym etapie? Kończę pomału 19tydzień. A, no i nie miałam połówkowych, jednak za 4tygodnie, tylko najpierw muszę się umówić

Jestem taka szczęśliwa, tak bardzo chciałam drugą córeczkę!!!

I za chwilę wybieram sie na rodzinne party bo...mojemu kuzynowi dziś urodził sie synek, Kubuś :)

Gin zapytał mnie tylko, czy słodyczy nie nadużywam, bo tak mi ładnie waga stała w miejscu, a tu nagle 2kg do przodu!
Dzidzia ma 13cm, ile miały Wasze na tym etapie? Kończę pomału 19tydzień. A, no i nie miałam połówkowych, jednak za 4tygodnie, tylko najpierw muszę się umówić

I za chwilę wybieram sie na rodzinne party bo...mojemu kuzynowi dziś urodził sie synek, Kubuś :)
Super że wszystko ok :)

Super,że córeczka [emoji3]
A na tym etapie lekarze jeszcze podają długosc?
U mnie w 19t4d mała wazyla 276 gram :)

No i ten lekarz jakiś dziwny [emoji3] to kiedy Ty masz tyc? To już prawie połowa ciąży... :)

Cudownie, gratulacje!!!

reklama
Ja jednak zrobiłam normalny zwykły obiad [emoji3]
Ziemniaki, schabowy i surówka ze słoika od mamusi [emoji3] z ogórkami i papryka [emoji3]

Jakaś jestem dziś słaba... I taka "rozlazla " [emoji52]

Do góry