Zapomniałam pisać mam bodziaka dziś był kurier[emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super że wszystko ok.Ja już po badaniu Trafiłam na bardzo fajną Panią doktor, najpierw wszystko pokazała i wytłumaczyła, a potem dopiero robiła pomiary. Mała leży sobie poprzecznie, waży 432g i z USG jest całe 2 dni starsza. Wszystko prawidłowo się rozwija, na swoim miejscu. Dziewczynka potwierdzona, można szaleć z jednorożcami Łożysko na przedniej ścianie, nic się nie odkleja, szyjka zamknięta, prawie 4 cm.
Moje badania krwi i moczu też wyszły w miarę. Tylko erytrocyty we krwi w dolnej granicy, nawet niewiele bakterii w moczu, a jak na mnie to godne podziwu.
@Karla90 ja płaciłam 220 zł, bez płytki w salve.
ZUS kontroluje, bo nie ma kasy... szukają gdzie mogą. Podobno nawet KRUS mają wcielać do ZUSu, tak z plotek ostatnio usłyszałam. Ja staram się nie jeździć, co najwyżej weekend na wsi u teściowej.
Połowy co przeczytałam to już zapomniałam do czego chciałam się odnieść. Też miałam słabą noc, coś nie mogłam spać i nieprzytomna wstałam.
21 tc, dokładnie 20+4Duża już ta twoja córcia. Który to tc? 22? Super że wszystko ok. Ja prenatalne mam dopiero 4.09 i już mi ciężko wytrzymać do tej wizyty. Muszę się czymś zająć, żeby jakoś o tym nie myśleć.
21 tc, dokładnie 20+4
Ja bardzo podobnie 20+6, ciekawe ile moje dzidzi teraz waży21 tc, dokładnie 20+4
Nie wiem czy nie poprawili tego ale ta apka źle liczyła...dzień więcej dodawalaJa będę miała 20+5 a dziś.. 50% za nami! [emoji38][emoji38][emoji38] hehehe
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
To zakupy [emoji16][emoji16][emoji16]Przejrzałam 3 worki ubranek, i same duże albo zniszczone
Mi tez ale ustawieniach zmienilam bo ona inaczej obliczyla date porodu, a wpisalam sobie z kartyNie wiem czy nie poprawili tego ale ta apka źle liczyła...dzień więcej dodawala
Ja mam jakieś inne[emoji6]Mi tez ale ustawieniach zmienilam bo ona inaczej obliczyla date porodu, a wpisalam sobie z karty