reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A dziś na usg wszystko dobrze, mały rośnie, trochę się wiercił, ale nie dużo, głównie łapkami machał.
[emoji4]
Szyjka sprawdzona "manualnie" i na usg, wymaz pobrany.
Lubię tego mojego gina, taki konkretny jest, może ciut surowy, ale w sumie dobrze się z nim gada.
Poleca mi nospę i magne b6, bo często twardnieje mi macica. Mówi, że to częsta przypadłość u szczupłych kobiet.

Wracam do łóżka, bo za krótko spałam!

Miłego weekendu kobietki!

reklama
Dziewczyny ja w zyciu nie mialam takim super paznokci !!! Meeegaaa ladne i mocne! Jakbym tipsy miala. A najlepsze jest to ze w poprzednich 2 ciazach tak nie mialam. Czytaj... kazda ciaza jest inna... zdecydowanie ! U mnie dziisaj polowa ciazy! Tylko patrzec jak bedzie koncowka, tak ten czas zasowa!

My praktycznie obrobieni z praniem po urlopie i po poludniu wybieramy sie do znajomych, urodzila im sie mala Hania! Miesiac przed terminem, wywolywany porod z tytulu zatrucia ciazowego. Na szczescie wszystko w porzadku.

Mileho weekendu moje drogie

A dziś na usg wszystko dobrze, mały rośnie, trochę się wiercił, ale nie dużo, głównie łapkami machał.
[emoji4]
Szyjka sprawdzona "manualnie" i na usg, wymaz pobrany.
Lubię tego mojego gina, taki konkretny jest, może ciut surowy, ale w sumie dobrze się z nim gada.
Poleca mi nospę i magne b6, bo często twardnieje mi macica. Mówi, że to częsta przypadłość u szczupłych kobiet.

Wracam do łóżka, bo za krótko spałam!

Miłego weekendu kobietki!
Super że wszystko ok ;)

Dziewczyny ja w zyciu nie mialam takim super paznokci !!! Meeegaaa ladne i mocne! Jakbym tipsy miala. A najlepsze jest to ze w poprzednich 2 ciazach tak nie mialam. Czytaj... kazda ciaza jest inna... zdecydowanie ! U mnie dziisaj polowa ciazy! Tylko patrzec jak bedzie koncowka, tak ten czas zasowa!

My praktycznie obrobieni z praniem po urlopie i po poludniu wybieramy sie do znajomych, urodzila im sie mala Hania! Miesiac przed terminem, wywolywany porod z tytulu zatrucia ciazowego. Na szczescie wszystko w porzadku.

Mileho weekendu moje drogie
Witaj.
Ja też dziś weszłam w drugą połowę ciąży; -)
Co do paznokci mam identycznie jak Ty.Wczesniej były lamliwe i wiecznie z nimi był jakiś problem.
Miłego odpoczywania: -)

Ja też mam super paznokcie, wcześniej się łamały i rozdwajały a teraz mogę zapuścić i wyglądają dobrze nawet bez malowania [emoji4] włosy też mi się zrobiły bardziej gęste i mocniejsze, nie wypadają garściami jak wcześniej. Cieszę się póki tak jest, bo podobno po ciąży te włosy wszystkie wyleca [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam super paznokcie, wcześniej się łamały i rozdwajały a teraz mogę zapuścić i wyglądają dobrze nawet bez malowania [emoji4] włosy też mi się zrobiły bardziej gęste i mocniejsze, nie wypadają garściami jak wcześniej. Cieszę się póki tak jest, bo podobno po ciąży te włosy wszystkie wyleca [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też włosy mniej wypadają, choć nadal są cienkie i liche.
A paznokcie mam mocniejsze. Do tego rosną potwornie szybko!
Ale nie wiem czy to czasem nie wpływ regularnie branych witamin?

reklama
Do góry