Malwina_100
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, to na pewno przez witaminki [emoji3]Mi też włosy mniej wypadają, choć nadal są cienkie i liche.
A paznokcie mam mocniejsze. Do tego rosną potwornie szybko!
Ale nie wiem czy to czasem nie wpływ regularnie branych witamin?
Ja nikogo takiego nie znam, nie mam też wśród znajomych osób, które swoich dzieci nie chcą szczepić. A na temat homeopatii polecam obejrzeć filmik na yt na kanale naukowego bełkotu, doskonale obrazuje zasadę jej działania [emoji6]witam!
Moje paznokcie i wlosy tez sa mocniejsze niż przed ciaza, ale po porodzie wszystko wroci do normy.
Dziewczyny ja mam pytanie do Was odnośnie szczepien. czy znacie kogos kto miał poważnie problemy poszczepienne u dzieci? Ja już się tyle naczytałam i od znajomej lekarki która jest homeopata roznych rzeczy się dowiedziałam ze mam wątpliwości. jestem zdezorientowana.
Powiem Ci tak że trochę mam dylemat jak to zrobić. Ja prawdopodobnie te najgorsze szczepienia przełoże w czasie na później, jest ryzyko albo nie ma, jednoznacznej odpowiedzi też nie, ale myślę że lepiej później niż za wcześnie. U mnie osobiście co po mmr zaobserwowałam u młodszej to był dziwny krzyk, płacz i od tamtej pory problem z usypainiem. Dosłownie od tego wieczora do dziś sama nie usnie, muszę być z nią, gdzie wcześniej od noworodka kładlam ja po prostu do łóżeczka i sobie tam usypiala. Pierwszy miesiąc wieczorami był okropny płacz i wrzask. Nie wiem czemu tak.witam!
Moje paznokcie i wlosy tez sa mocniejsze niż przed ciaza, ale po porodzie wszystko wroci do normy.
Dziewczyny ja mam pytanie do Was odnośnie szczepien. czy znacie kogos kto miał poważnie problemy poszczepienne u dzieci? Ja już się tyle naczytałam i od znajomej lekarki która jest homeopata roznych rzeczy się dowiedziałam ze mam wątpliwości. jestem zdezorientowana.