Witaj :-)Rozumiem. Kiedy wyniki?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Wyniki mają być w tym tygodniu.
Nie ukrywam,ze się stresuje pomimo,ze wierzę i czekam na dobry wynik
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj :-)Rozumiem. Kiedy wyniki?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Chyba to dość normalne.Czytam na necie i najwcześniejsze przypadki to pokarm w 30-tym tyg.ciąży. Ja mam już w 19-tym. Jednak jestem kosmitą, zawsze to czułam i proszę - wyszło.
Dobrze, ze w środę wizytę, dopytam gina czy uzna to za coś mieszczącego się w granicach normy czy od razu mnie zamkną w jakimś laboratorium żartuję.
Jedyne co mnie cieszy, to że z ciążą musi być wszystko w porządku, inaczej w życiu by mi nic z piersi nie ciekło.
Witaj :-)
Wyniki mają być w tym tygodniu.
Nie ukrywam,ze się stresuje pomimo,ze wierzę i czekam na dobry wynik
Pozdrawiam
U mnie też pojawia się coś białego na sutkach. Też zauważyłam jakby zrobiły się tam dziurki.Chyba to dość normalne.
Ja też zauważyłam, że moje sutki zrobiły się jakieś dziwne.. takie jakby strupki mi się zrobiły biale/przezroczyste strasznie mnie swedzialy - później odpadly i teraz mam takie "dziurki " . Chyba wszystko się przygotowuje hmmm
U mnie też pojawia się coś białego na sutkach. Też zauważyłam jakby zrobiły się tam dziurki.