reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Czytam na necie i najwcześniejsze przypadki to pokarm w 30-tym tyg.ciąży. Ja mam już w 19-tym. Jednak jestem kosmitą, zawsze to czułam i proszę - wyszło. :errr:
Dobrze, ze w środę wizytę, dopytam gina czy uzna to za coś mieszczącego się w granicach normy czy od razu mnie zamkną w jakimś laboratorium ;) żartuję.
Jedyne co mnie cieszy, to że z ciążą musi być wszystko w porządku, inaczej w życiu by mi nic z piersi nie ciekło.
Chyba to dość normalne.
Ja też zauważyłam, że moje sutki zrobiły się jakieś dziwne.. takie jakby strupki mi się zrobiły biale/przezroczyste strasznie mnie swedzialy - później odpadly i teraz mam takie "dziurki " . Chyba wszystko się przygotowuje hmmm

Chyba to dość normalne.
Ja też zauważyłam, że moje sutki zrobiły się jakieś dziwne.. takie jakby strupki mi się zrobiły biale/przezroczyste strasznie mnie swedzialy - później odpadly i teraz mam takie "dziurki " . Chyba wszystko się przygotowuje hmmm
U mnie też pojawia się coś białego na sutkach. Też zauważyłam jakby zrobiły się tam dziurki.

Cześć Dziewczyny [emoji4] u mnie wczoraj intensywnie, wysprzątałam dom "na niedziele" i przygotowałam imieninową kolację dla m a później byliśmy w kinie. W związku z tym na dzisiaj planuje wielkie NIC [emoji16] błogie lenistwo [emoji4]

Kurczę, czekam i czekam na te ruchy, mógłby już Młody coś się odezwać do mnie. Ostatnio niby czułam bąbelki w brzuchu, po jedzeniu. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam ale było to dość wysoko więc nie wiem czy to dzidzia, czy sobie już wkręcam. Brzuch mi tak wywaliło że maluch ma tam jeszcze sporo miejsca, istna willa z basenem [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, męcząca ta sobota. Wzięłam się za sprzątanie, tzn. powycieralam kurze, coś tam ogarnęłam w salonie i sypialni, no i wzięłam się za łazienkę, na szczęście m powiedział żebym to zostawiła że on ogarnie bo już mnie taka zadyszka wzięła że masakra. Prozaiczne czynności tak mnie męczą:( dzidziek coś tam podskakuje czasem w brzuszku, już częściej czuje bulgotanie albo pukanie niż tak jak wcześniej smyranie. Ale na zewnątrz żadnych ruchów jeszcze nie widzę...

reklama
Do góry