reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
:baffled::szok::szok::szok::szok:o_O
Mnie też tak kłuło w środku. Bałam się że to szyjka. Ale od tego czasu byłam trzy razy badana bo swirowalam i za każdym razem wszystko ok.

Mam dokladnie to samo.... wczoraj kilkanascie razy rwalo/ciagnelo/klulo mnie jakby w szyjce w odstepach 5-10 minutowych ze zaczelam sie martwic a to po tym jak troche sie pozginalam w ogrodzie przy sadzeniu kwiatkow.... dzis mam mini zakwasy na tylku- kondycja moja obecna to porazka! Wzielam magnez I no spe I lezalam - w nocy przeszlo...

Ach uroki zeby to czlowiek potrafil rozroznic co jest 'normalne' a co warte uwagii lekarza. Jednak czytajac Was o wiele bardziej sie uspokoilam ;).

Spokojnej nocy Mamuski!!

reklama
ja niestety też mam tendencję do paniki i czarnowidztwa, ale staram się z tym walczyć.

Dziewczynki mam do Was pytanie czy może któraś z Was będzie decydowała się na zabezpieczenie krwi pępowinowej? Dużo ostatnio o tym słyszałam i wydaje się, że sporo osób się na to decyduje. Czytałam natomiast różne artykuły na ten temat, zarówno pozytywne jak i negatywne i w sumie nie mam jeszcze wyrobionego zdania :/

ja niestety też mam tendencję do paniki i czarnowidztwa, ale staram się z tym walczyć.

Dziewczynki mam do Was pytanie czy może któraś z Was będzie decydowała się na zabezpieczenie krwi pępowinowej? Dużo ostatnio o tym słyszałam i wydaje się, że sporo osób się na to decyduje. Czytałam natomiast różne artykuły na ten temat, zarówno pozytywne jak i negatywne i w sumie nie mam jeszcze wyrobionego zdania :/
Ja raczej nie, ale to wynika z faktu że nie mam wśród znajomych i nie czytałam o przypadkach wykorzystania jej i sukcesu u ludzi (choć to dobrze, że nie była potrzebna)

I tam gdzie pracowałam, używano komórek macierzystych i nigdy nie było pozytywnych skutków, więc podchodzę dość chłodno.

Ja na razie chce się na to zdecydować, jeszcze nie zagłebiałam się w cała procedurę, więc nie wyrażę opinie negatywnej czy pozytywnej;)

1502798238-aaaaaa.jpeg

Moje pierwsze zakupy[emoji2]

A tu napadłam na secondhand

[emoji3]
1502798292-aaaaaa.jpeg

1502798384-aaaaaa.jpeg

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

reklama
Dziewczyny gratulacje udanych wczorajszych wizyt[emoji5]

Witam nowe Mamusie[emoji5]

@michasia30 a te trampy tez z lumpka?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie, nie. To pierwsze zdjęcie to wszystko w normalnym sklepie kupione [emoji6]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Do góry