reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dopiero się zwleklam z łóżka na śniadanie i kawę [emoji3]

Dzisiaj jestem jakaś "do tyłu" [emoji3]

Dziś mam zamiar zrobić leczo, w tym tygodniu nic nie gotowalam... już stesknilam się za swoją kuchnią [emoji2]

Jutro kończymy już 18 tc [emoji3]

Uwielbiam leczo :) szalalam z nim kilka dni temu.
Dziś naszla mnie ochota na grzybki/kurki także sos z jakims makaronem i ... Poledwiczka?!

A tymczasem zwiedzam Ciechocinek :D

Dziś naszla mnie ochota na grzybki/kurki także sos z jakims makaronem i ... Poledwiczka?!

Kurczę a ja mam znów ochotę na ziemniaki,sadzone i maślanka [emoji33]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel

Mniam. Pychota! I mnie dzisiaj rządzi mąż a ja leżę. Na obiad kalafiorowa i mielone ziemniaki i mizeria. Mój m mnie dziś w ogóle miło zaskoczył. Przyjechał z nocki i dal mi bukiet pięknych, soczystych, czerwonych róż:) jutro nasza rocznica ślubu:)))

Kurczę a ja mam znów ochotę na ziemniaki,sadzone i maślanka [emoji33]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel
U mnie to ostatnio prawie codziennie na obiad ;) ogólnie mam ochotę tylko na ziemniaki , suchy chleb i jajka haha ;)

Ja juz tęsknię za domowym jedzeniem a nie restauracyjnym. Juz jutro ugotuje cos domowego. A co do imienia to u nas ciezki orzech do zgryzienia bo calej naszej 3ce musi sie podobac.

Witajcie w sobote!
Powiem Wam że trochę mi tej mojej pracy brakowało, mamy 15 a ja już zrobiłam pranie, byłam na zakupach, od 10 do 13:30 w pracy, kurczaki w piekarniku, frytki pokrojone... zaraz biorę sie za sprzątanie i na 17 jade do rodziców. Mąż w pracy wiec jade sama. I wcale nie czuje zmęczenia :) Pogoda dziś piękna, uwielbiam takie słoneczne i ciepłe dni, jutro bedzie ponad 30°! Bajka!
Dobrego dnia Wam życzę! [emoji173]️[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja poszalałam w h&m. Jak się zainstaluje ich aplikację to jest dodatkowe 20% rabatu przy zakupie 3 przecenionych rzeczy. Udało mi się znaleźć 3 pary spodni ciazowych (2szorty i 1dlugie), więc jestem bardzo zadowolona [emoji4] jakoś wcześniej tych ciazowych rzeczy na promocji nie widziałam.
Oczywiście komplet dla synusia też wpadł [emoji16]
1501332329-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry