reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A mówiłam ze w H&M są przeceny [emoji3]
Może później dotarły [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Byłam na ip bo brzuch nadal cmi. Ale powiedziano mi ze tak w ciąży brzuch boli bo macica się rozciąga. Nawet nikt mnie nie zbadał:( dodam brzuch pobolewa na dole i po bokach. Co za kraj?!

Byłam na ip bo brzuch nadal cmi. Ale powiedziano mi ze tak w ciąży brzuch boli bo macica się rozciąga. Nawet nikt mnie nie zbadał:( dodam brzuch pobolewa na dole i po bokach. Co za kraj?!
Yyy chore, nie dosc ze przyjechalas to jeszcse takie cos... az zlosc czlowieka bierze...
Mnie też dziś znowu ^boli^, trochę jak bym miała okres dostać, trochę ciagna pachwiny, sama nie wiem.

Yyy chore, nie dosc ze przyjechalas to jeszcse takie cos... az zlosc czlowieka bierze...
Mnie też dziś znowu ^boli^, trochę jak bym miała okres dostać, trochę ciagna pachwiny, sama nie wiem.
Ja mam podobny ból. Nie jest mocny ale trwa od wczoraj. Środek tylko ćmi jak na słaby okres a boki ciągną. Mówiłam o tym temu ch....i z ip a on. Spokojnie, tak będzie boleć. Niech pani bierze nospe. I po rozmowie.

Współczuję, mnie w szpitalu nie chcieli przyjąć z odwodnieniem, odsylali od jednego do drugiego. Pojechałam do prywatnego.

Dzwoniłam do swojego gina ale bez badania niewiele mi powiedział. W szoku był że tak mnie potraktowali. Może mnie przyjąć w poniedziałek ale w pn ja nie mam jak się do niego dostać bo muszę 40 km dojeżdżac a m w pracy I chyba pójdę do nas do przychodni w poniedziałek do jakiegokolwiek lekarza. Chyba że ból się nasili to pojadę na ip jeszcze raz

Ja mam podobny ból. Nie jest mocny ale trwa od wczoraj. Środek tylko ćmi jak na słaby okres a boki ciągną. Mówiłam o tym temu ch....i z ip a on. Spokojnie, tak będzie boleć. Niech pani bierze nospe. I po rozmowie.
Pewnie faktycznie tak jest wszystko się rozciąga itd.
Ale jednak człowiek spokojniejszy jak ktoś mu powie że wszystko ok z dzidzia i że nic się poważnego nie dzieje... A najlepiej odesłać do domu ...

reklama
Nóż się człowiekowi w kieszeni otwiera....!!!!
To przykre. Wiadomo, że w ciąży to człowiek się podwójnie denerwuje.

Pewnie faktycznie tak jest wszystko się rozciąga itd.
Ale jednak człowiek spokojniejszy jak ktoś mu powie że wszystko ok z dzidzia i że nic się poważnego nie dzieje... A najlepiej odesłać do domu ...

Miałam sytuację u Pani ginekolog, że bardzo się zaniepokoilam czy wszystko ok. Pani Ginekolog odpowiedziała, nie wiem czy Pani płód żyje, dowie się Pani za 4 tygodnie na usg genetycznym. Wyszłam zdruzgotana, ale udało mi się godzinę później umówić na usg w innej Klinice. Nie wytrzymała bym 4 tygodni do planowanego usg w 12 tygodniu.

Do góry