reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja wrocilam niedawno z IP. Dostalam rozowego plamienia. Na szczescie z dzieckiem wszystko dobrze. Lekarz podejrzewa, ze to od nisko polozonego lozyska. Niecaly centymetr od szyjki. Dostalam duphaston i mam lezec kilka dni. Na razie nie plamie. Za to ze stresu dostalam rozwolnienia :p
Jutro musze isc do swojego lekarza po zwolnienie i takim sposobem skoncze prace miesiac wczesniej nic planowalam.
Lez i odpoczywaj. Najwazniejsze ze z maluszkiem wszystko ok.

reklama
witajcie dziewczyny już pod koniec tygodnia!
buszującym w morzu zycze dużo odpoczyku i ładnej pogody!
lovi mamy ten sam termin, choc ja i tak pewnie 2 tyg wcześniej bede miała cc, bo tojuz 3 i mam mięśniaka.

Ja wrocilam niedawno z IP. Dostalam rozowego plamienia. Na szczescie z dzieckiem wszystko dobrze. Lekarz podejrzewa, ze to od nisko polozonego lozyska. Niecaly centymetr od szyjki. Dostalam duphaston i mam lezec kilka dni. Na razie nie plamie. Za to ze stresu dostalam rozwolnienia :p
Jutro musze isc do swojego lekarza po zwolnienie i takim sposobem skoncze prace miesiac wczesniej nic planowalam.
rozumiem twój strach ja jakiś czas temu krwawiłam co prawda przez hemoroidy ale wpierw o tym nie wiedziałam jak zobaczyłam zywa czerwona krew to nogi zrobily mi się jak z waty i dużo nawet potem przeryczałam ze zdenerwowania.

dziewczyny tez macie może problem ze spaniem? ja na przykład zasypaim kolo 11 a potem budze się kolo 4.00 i nie mogę zasnąć do 6.00 potem spie do 8/9. wolalabym spac jednym ciagiem a krócej. poza tym spie zarówno na lewym i prawym boku a nieraz na wznak bo jak leze za długo w jednej pozycji bola mnie miesnie z tej strony.

reklama
01.01.2018 [emoji3]
A Ty ?

Lovi jakos chyba dodajesz na gorke tydzien ;) albo aplikacja. Ja mam termin na 30.12.17 I wlasnie koncze 16 tydzien I we wtorek zaczynam 17 liczac od ostatniej daty miesiaczki czyli 28.03.17. Ale suma sumarum to tylko Dane informacyjne bo dzieci na koncu I tak rodza sie w rozynych terminach, najwazniejsze by zdrowe;)

Do góry