reklama
monia090
Fanka BB :)
Ja wrocilam niedawno z IP. Dostalam rozowego plamienia. Na szczescie z dzieckiem wszystko dobrze. Lekarz podejrzewa, ze to od nisko polozonego lozyska. Niecaly centymetr od szyjki. Dostalam duphaston i mam lezec kilka dni. Na razie nie plamie. Za to ze stresu dostalam rozwolnienia
Jutro musze isc do swojego lekarza po zwolnienie i takim sposobem skoncze prace miesiac wczesniej nic planowalam.
Jutro musze isc do swojego lekarza po zwolnienie i takim sposobem skoncze prace miesiac wczesniej nic planowalam.
Agi.aguullka
Nooo polezec wypadaloby troche. Bedzie dobrze! Ale stres podejrzewam.... bbrryyyyJa wrocilam niedawno z IP. Dostalam rozowego plamienia. Na szczescie z dzieckiem wszystko dobrze. Lekarz podejrzewa, ze to od nisko polozonego lozyska. Niecaly centymetr od szyjki. Dostalam duphaston i mam lezec kilka dni. Na razie nie plamie. Za to ze stresu dostalam rozwolnienia
Lovi23
Dobrze, że z bobasem wszystko ok [emoji8]Ja wrocilam niedawno z IP. Dostalam rozowego plamienia. Na szczescie z dzieckiem wszystko dobrze. Lekarz podejrzewa, ze to od nisko polozonego lozyska. Niecaly centymetr od szyjki. Dostalam duphaston i mam lezec kilka dni. Na razie nie plamie. Za to ze stresu dostalam rozwolnienia
A praca się nie przejmuj, nikt Ci pomnika nie postawi ... A dziecko najważniejsze [emoji6]
Oj te plamienia potrafią człowieka zdenerwowowac. Lez i nic nie rob to naprawdę najlepiej pomaga [emoji8]Ja wrocilam niedawno z IP. Dostalam rozowego plamienia. Na szczescie z dzieckiem wszystko dobrze. Lekarz podejrzewa, ze to od nisko polozonego lozyska. Niecaly centymetr od szyjki. Dostalam duphaston i mam lezec kilka dni. Na razie nie plamie. Za to ze stresu dostalam rozwolnienia
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Po nieprzespanej nocy spałam 4godziny w dzień...wieczorem zasnąć nie będę mogła! Zaczynam się denerwować jak czytam o tych ruchach zupełnie nie wiem czemu bo jeszcze 15tc nie skończyłam
mamaincogito
Spokojnie, w pierwszej ciąży masz na to czas nawet do 22 tygodniaPo nieprzespanej nocy spałam 4godziny w dzień...wieczorem zasnąć nie będę mogła! Zaczynam się denerwować jak czytam o tych ruchach zupełnie nie wiem czemu bo jeszcze 15tc nie skończyłam
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@mamaincogito dzięki za pocieszenie. Przydaloby mi się bo ja zawsze dwa dni po wizycie mam myśli czy aby na pewno serduszko bije
reklama