reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Chciałam wejść na brzuszkowy link i... Mam błąd, brak uprawnień? ? :(
Hm juz podawałam admince dawno żeby Cię dodała [emoji53] nie mam na Nią wpływu napiszę ponownie ale uzbroj się w cierpliwość napiszę z jakąś większą ilością dziewczyn ok?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
@Lovi23 tyle o Tobie I o tym co napisalas myslalam ze po jechalam do szpitala. Po czekaniu 2,5 godz zrobili wymaz, sprawdzili szyjke I niby wszystko ok ale jest zaczerwieniona i pogrubiona przy wejsciu prawdopodobnie przez moje tabletki dopochwowe. Dzidzia serduszko bije I jest ruchliwe co najwazniejsze a te twardnienia niby spowodowane sa faktem ze zarowno macica jak I narzady podnosza sie wyzej....
Wiecej do pytam na wizycie w srode.

Tak czy inaczej dzieki za doping ;) zawsze lepiej dmuchac na zimne!

Ja tez nie mogę wejść. A to trzeba mieć uprawnienia?

Tak, to grupa zamknięta, żebyśmy mogły wrzucać zdjęcia bez obaw, że będą widoczne dla całego świata. Dreams na pewno napisze do admina, kto powinien zostać do tej grupy dodany, bo od utworzenia wątku kilka nowych mam się tutaj pojawiło.

@Lovi23 tyle o Tobie I o tym co napisalas myslalam ze po jechalam do szpitala. Po czekaniu 2,5 godz zrobili wymaz, sprawdzili szyjke I niby wszystko ok ale jest zaczerwieniona i pogrubiona przy wejsciu prawdopodobnie przez moje tabletki dopochwowe. Dzidzia serduszko bije I jest ruchliwe co najwazniejsze a te twardnienia niby spowodowane sa faktem ze zarowno macica jak I narzady podnosza sie wyzej....
Wiecej do pytam na wizycie w srode.

Tak czy inaczej dzieki za doping ;) zawsze lepiej dmuchac na zimne!

Całe szczęście, że wszystko w porządku, bo jakoś mnie zmartwiłaś tym twardniejącym brzuchem. Ja mam wrażenie, że na wieczor twardnieje ale wtedy towarzysza mi wzdeciaC tak jak dziś. Rano wstanę i brzuch wróci do normalności. Najważniejsze że z Dzidzia wszystko w porządku :)
Ja dzis dostałam jakiejś werwy do działania, do 13 leżałam w basenie na metrach, pieką rece i nogi od słoneczka [emoji6] Później jak sie wzielam za sprzątanie tak do każdego kata zagladnelam, na obiad szybkie tosty z serem i pranie, rozwieszanie, spacerek, zapiekanki z teściami a jak maz wrócił z pracy to poszliśmy oglądać błyskawice na leżak, pod kocykiem :) Niestety burze chyba przewiało i melduje się spod kołdry [emoji16] dobrej nocy[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Całe szczęście, że wszystko w porządku, bo jakoś mnie zmartwiłaś tym twardniejącym brzuchem. Ja mam wrażenie, że na wieczor twardnieje ale wtedy towarzysza mi wzdeciaC tak jak dziś. Rano wstanę i brzuch wróci do normalności. Najważniejsze że z Dzidzia wszystko w porządku :)
Ja dzis dostałam jakiejś werwy do działania, do 13 leżałam w basenie na metrach, pieką rece i nogi od słoneczka [emoji6] Później jak sie wzielam za sprzątanie tak do każdego kata zagladnelam, na obiad szybkie tosty z serem i pranie, rozwieszanie, spacerek, zapiekanki z teściami a jak maz wrócił z pracy to poszliśmy oglądać błyskawice na leżak, pod kocykiem :) Niestety burze chyba przewiało i melduje się spod kołdry [emoji16] dobrej nocy[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki Kochana za Twoja troske.
Ciesze sie ze dobrze sie czujesz I mialas dzisiaj takiego powera I milo spedzony dzien.

Spokojnej nocy Tobie I wszystkim mamusiom ;)

reklama
Właśnie dotarło do mnie, że niezły pączek się zrobiłam [emoji85]
Przed ciąża waga 53 kg... doktorka wpisala w karcie ze zaczynamy od wagi 56kg... A dziś 59 kg.. [emoji85]
Ze mnie też już niezły pączek. Brzuszek już wypukły ale poza brzuszkiem i nogi i tyłek też się bardzo zaokraglily. Tyle że ja przed ciąża 69 a teraz już 74. Z tym że mam 180 wzrostu. Ale codziennie jest to dla mnie duży szok bo zawsze nalezalam do tych szczuplych:/ ale obiecałam sobie że dopiero po ciąży będę przejmować się nadprogramowymi kilogramami

Do góry