reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
1500015080-aaaaaa.jpeg
Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło [emoji13] ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Świetnie, że plamienia się wyjaśniły.

No i cudna Zosia, mam nadzieję Dreams, że już nie będziesz się tyle martwić!
Oszczędzaj się, i może przy okazji nie tylko zaliczysz 52 książki, ale i wygrasz tytuł najbardziej oczytanej mamy roku [emoji12]

reklama
Kass kochana moja pchła ważyła wczoraj na USG 88 gramów a jesteśmy dopiero niecałą połowę 13-go tygodnia :) Wiec tez wypasione maleństwo :D wg aplikacji powinno ważyć co najmniej połowę mniej :D

Dreams fantastyczna wiadomość! :* Nareszcie możesz głębiej odetchnąć :)

Aha ha ha ja o 3 ciąży tez się nasłuchałam od sąsiadki... 500+ i w ogóle mój mąż się zarobi na amen,nie mam danego litości i myślę tylko o sobie... i nie utrzyma męża kolejnym dzieckiem :D Odparłam jej, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby i ona sobie trzecie zrobiła, chociaż sądząc po dobiegających codziennie krzykach i wyzwiskach zza ściany szczerze wątpię, czy się w ogóle na matkę nadaje. I współczuję tym dzieciakom, które ma. Zamknęła się aż miło. Nie będzie mi tu tępa dzida sobie samooceny podnosiła moim kosztem.

Dzisiaj wychodzę do domku! :D chyba już pójdę a po południu mąż odbierze wypis :D

Kejka, głowa do góry! Współczuje, ze się az tak nie wysypiasz. Ja śpię jak zabita i to najczesciej na brzuchu. Niby taki juz duży, ale w spaniu mi nie przeszkadza :biggrin2:

Mi brzuch nie przeszkadza, czasem niespokojne nogi, ale najczęściej po prostu - głowa jakoś nie pozwala zasnąć... a potem siku, a wczoraj doszedł jeszcze miauczący pod drzwiami sypialni pokiereszowany kot, którego nie wypuściłam na noc...

Bardzo nie lubię narzekać, ale ostatnio nic innego tak bardzo mi nie doskwiera jak zmęczenie z niewyspania.

Kass kochana moja pchła ważyła wczoraj na USG 88 gramów a jesteśmy dopiero niecałą połowę 13-go tygodnia :) Wiec tez wypasione maleństwo :D wg aplikacji powinno ważyć co najmniej połowę mniej :D

Aha ha ha ja o 3 ciąży tez się nasłuchałam od sąsiadki... 500+ i w ogóle mój mąż się zarobi na amen,nie mam danego litości i myślę tylko o sobie... i nie utrzyma męża kolejnym dzieckiem :D Odparłam jej, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby i ona sobie trzecie zrobiła, chociaż sądząc po dobiegających codziennie krzykach i wyzwiskach zza ściany szczerze wątpię, czy się w ogóle na matkę nadaje. I współczuję tym dzieciakom, które ma. Zamknęła się aż miło. Nie będzie mi tu tępa dzida sobie samooceny podnosiła moim kosztem.

Dzisiaj wychodzę do domku! :D chyba już pójdę a po południu mąż odbierze wypis :D
Super ze już do domku :) akurat na weekendzik :)
No niestety ludzie muszą sobie pogadać ;)

Lovi nie przypominaj mi o glukozie...
Dreamscometrue super wiadomości !!! Nie było innej obcji zeby wszystko było dobrze ;)
Ślicznotka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj glukoza okropieństwo, ale z cytryną chyba gorzej mi wchodziła niż sama

Mi brzuch nie przeszkadza, czasem niespokojne nogi, ale najczęściej po prostu - głowa jakoś nie pozwala zasnąć... a potem siku, a wczoraj doszedł jeszcze miauczący pod drzwiami sypialni pokiereszowany kot, którego nie wypuściłam na noc...

Bardzo nie lubię narzekać, ale ostatnio nic innego tak bardzo mi nie doskwiera jak zmęczenie z niewyspania.
ja ostatni miesiac narzekałam całe dnie że mi niedobrze i mnie muli, na szczęście ten etap już przechodzi, u Ciebie też niedługo będzie lepiej ;)

Hahha, twarda sztuka z Ciebie. Ale jakby mi ktoś powiedził, ze drugim dzieckiem męża przy sobie nie utrzymam, to tez bym coś wypaliła, a ja dość często najpierw mówię, a potem myslę i juz niezłe ambarasy z tego wychodziły :)

Dream, ja Ci z całego serca gratuluję :) dotrwasz kochana do końca i od nowego roku będziesz się cieszyć kompletna rodziną, zobaczysz!

Piorko bardzo dobrze jej powiedziałaś ;)

Super ze juz do domku ;)

U mnie całe szczęście mdłości powoli odchodzą, juz jest zdecydowanie lepiej, oby szło w tym kierunku ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1500015080-aaaaaa.jpeg
Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło [emoji13] ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Super

reklama
Do góry