reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Kass, który to tydzień u Ciebie? 15? To może być 100g. Ja mam zapisy wszystkich wyników i Nelka waży 62g, a jestem w 13tym tyg (dziś kończę). Ma 6,5cm.

Moje zaplanowane na dziś śniadanie do pracy:
czekoladowa babeczka z Lidla, brzoskwinia, słodka chwila budyń - czyli mega na słodko.
Ale po pracy mamy grilla u znajomych (tak zaczynam urlop-imprezą, hihi), więc zrównoważę te słodycze czymś typowo mięsnym :laugh2:

Dreams, poza 24-tym nie mam innych terminów wizyt, pewnie wtedy mi mój gin zaplanuje połówkowe.

@xssenia samych dobrych wieści na tych przełomowych badaniach [emoji5] i jak najszybszych wyników PAPPY! @Lake882 może dowiemy się na stówkę, czy nosisz pod sercem dziewczynkę [emoji6] miłego podglądania! A sobie życzę, żeby Zosia została Zosią a krwiak tfu tfu zniknął ... Buziaki dla wszystkich

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Tak bedzie! :)

@xssenia @Lake882 @dreamscometrue kciuki za wizyty[emoji5]

@MilkyWay ja oznaczlam progesteron razem z bhcg w 26 dc a potem juz nie.
Teraz biora duphaston 2x1 i leteine dopochwowa 2x1 100mg
Nie wiem do kiedy bede brala.

@kasia2309 ja tam codziennie zjadalam lodzika[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez w takich dawkach brałam luteinę i duphaston. Luteinę miałam odstawić końcem czerwca a duphaston 12.07. Mam jeszcze trzy tabletki to pobiorę po jednej. I tez kazano mi sprawdzić progesteron we wczesnej ciąży. Chyba teraz funkcje przejmuje łożysko ale z ciekawości zapytam na wizycie czy sie oznacza. Weźmie mnie za czubka bo mam jeszcze kilka pytań o badania :p.

@MilkyWay a czemu bralas i to i to? Ja ze wzgledu na krwiaka.
Ktory masz tc?
Tak ,dokalnie gdzies od 14 tyg lozysko w pelni przejmuje funkcje.
O jakie badania chcesz jeszcze pytac?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia dziewczyny!
Ps. Przez Was muszę jechać po paczka....

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Okropne baby z was :p chyba będę musiała lecieć po pączka...

Wszystkim wizytującym powodzenia :) oby wieści były jak najlepsze :)

O tych głupich babach to spotkałam się z sytuacją i komentarzem "niby w żartach" że teraz jak się nam trzecie urodzi to będziemy żyć jak Pany bo 500 na pierwsz i na trzecie i wszystkie zasilki dostaniemy itd. Nosz kurde no sorry ale musielibyśmy zarabiać grosze żeby przysługiwały a wtedy na pewno nie zdecydowałabym się na trzecie. Zero wyobraźni mają Ci ludzie

Moja siostra tez mnie wkurzyła bo raz mi strzeliła tekstem że skoro już teraz tak się męczę i przeżywam tą ciążę to co będzie potem.
No i musiałam to z siebie wyrzucić :D

Do góry