reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@dreamscometrue oj przepraszam[emoji4]dzis sie umowilam i z tego wszystkiego zapomnilam dac znac [emoji5][emoji5][emoji5]bylam i jestem dalej zafascynowana wiec nie mysle[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hihi. Ja mam nadzieję, że mi jutro też zejdzie trochę ciśnienie, bo mój mąż już na głowę ze mną dostaje...jest dzielny muszę przyznać lekko ze mną nie ma

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Dziekuje [emoji173]️
Imię mozna rzec, że wybrane choć nie do końca... albo Mikołaj Bruno albo Bruno Mikołaj [emoji16]Nie wiemy na ktore z tych dwóch sie zdecydować :)
Następna wizyta 03.08 :)

Bruno B-) ja mam nadziejie,ze przekonam męża :-) :-) :-) :-)

Kejka ja zauwazylam ze naprawde wracam do smakow z dziecinstwa albo jak cos jem szczegolnego to przypomina mi sie kiedy bylam dzieckiem I u kogo to jadlam- zabawne normalnie. Moze tez masz podobnie bo pewnie jaki dziecko wcinalas miesko ;) albo moze jakis brak zelaza daje znac o sobie?

Też myślę, że to chodzi o smaki z dzieciństwa, ostatnio zrobiłam sobie kanapki z rybą z puszki i cebulką - tak jak robiła nam mama jak byłyśmy z siostrą małe [emoji6]i ten serek homogenizowany, który tak za mną chodzi, i mi się kojarzy z dziadkiem, który zajmował się nami w wakacje w czasach mojej wczesnej podstawówki...

Moja matka padnie, jak ją o sos pieczeniowy poproszę, bo u mnie w domu zawsze były batalie, żeby i mnie i siostrę do jedzenia mięsnych potraw nakłonić [emoji23]

Dziewczynki ja już po wizycie :) Jak zwykle mój lekarz utwierdził mnie w przekonaniu, że na lepszego nie mogłam trafić :) Długa wizyta, badanie oraz usg - dopochwowe i przez brzuch. Z dzidzią wszystko w porządku, zjadłam trochę mentosów przed wizyta wiec brykał jak szalony :) I dosłownie brykał... przez usg dopochwowe można było ujrzeć susiaczka [emoji16] Jakkolwiek by lekarz nie patrzył, chłopczyk jak się patrzy :) Ale i tak kazał się nie nastawiać jednak powiedział że wątpi by to się zmieniło :) Strasznie sie cieszę bo bardzo chcieliśmy chłopczyka :)
Dostałam L4, ide do pracy dopiero 24.07. Moja szefowa zdążyła sie już obrazić :/ A lekarz chciał dać l4 do końca ciazy juz, ale jeszcze nie chciałam :)
1499957690-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kass, wspaniale!

Gratulacje - i Bruno bardzo mi się podoba.

Annie palant z gościa i tyle :/ ale jak zobaczyła dzis dzidziolka to odrazu ci sie humor polepszy ;) gwarantuje :*

Kess do stycznia sporo czasu ;) osobiście wole Mikołaj ;D

Oj Funia kawał roboty jeszcze przed nami;)
Ale tęgi momentu przez cała budowę nie mogłam sie doczekać - wykonczeniowki :D

@dreamscometrue tylko spokoj nas uratuje[emoji5]
Ja troszke wyluzowalam,ale juz podczas usg jak nie widzialam jak sie rusza to mialam pytac doktorka czy aby na pewno w porzadku dalej[emoji4]takze zeby byl spokoj to do usg musialabym sie podlaczyc 24/h

@dreamscometrue tylko spokoj nas uratuje[emoji5]
Ja troszke wyluzowalam,ale juz podczas usg jak nie widzialam jak sie rusza to mialam pytac doktorka czy aby na pewno w porzadku dalej[emoji4]takze zeby byl spokoj to do usg musialabym sie podlaczyc 24/h

O to u mnie w rodzinie wszyscy twierdzą że dla mnie to jedyne rozwiązanie żebym dotrwala do końca ciąży o zdrowych zmysłach [emoji16] szkoda ze nie da rady [emoji23]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
U mnie o ciąży wiedzą tylko rodzice, rodzeństwo i najbliżsi przyjaciele.
Dalszej rodzinie powiem za tydzień osobiście.

A w pracy będę się kryć ile dam radę. Tylko szefowa wie.

Tak w ogóle, myślę, że i w pracy i w rodzinie to będzie nius roku, bo mam opinię bardzo niezależnej i kompletnie niezainteresowanej dziećmi kobiety. Długo nie chciałam mieć dzieci, i generalnie zawsze ostro ucinałam pytania - kiedy ślub i dzieci.
Bo ślubu nadal nie ma [emoji6]

Do góry