reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@dreamscometrue a detektor tetna? U Ciebie juz powien wylapac[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Myślałam o tym, ale po pierwsze to nie jest zabawka i nie można codziennie stosować bo szkodzi dziecku a mnie by kusilo po drugie ja zbytnio techniczna nie jestem i zaraz bym wpadala w panike jak bym nie mogła znalezc po trzecie to jest zludne-wprowadza matki w blad myślą ze sprawdza tętno jak je cos niepokoi a czasami to ze serduszko bije nie znaczy ze z dzieckiem jest ok trzeba posluchac swojej intuicji i jechać do lekarza a to usypia czujność po czwarte wole wydac kase na cos dla dziecka po piate ja non stop mam jakies nieoczekiwane wizyty nigdy długo nie czekam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny, przestałam płakać, dopiero gdy napisałam Wam o wszystkim :) cieszę się, że Was mam! Już się bałam że taka opuchnięta i czerwona na twarzy pójdę na to usg, a oni tam pomyślą, że jakaś wariatka :oo2:
Odzyskałam też utracony dziś w pracy apetyt i ciepły obiadek też wpłynął na mnie pozytywnie.
Niedługo lecę do Smyka odebrać zamówienie dla starszej latorośli i potem prosto na prenatalne. Nawet bym chciała, żeby trwało długo i było dokładne, już miesiąc czasu dziecia nie widziałam i chciałabym się napatrzeć.

Ja zrobiłam leczo :) uwielbiam :)
Kess super! Jak dla mnie Bruno ;) U nas z imieniem będę się mocniej zastanawiać jak będę znała płeć, bo na razie to padają tylko luźne propozycje. Jak mnie się coś podoba to mężowi nie, jak młody coś wymyśli to mnie się nie podoba :)
Annie pomyślnej wizyty!!!
Bbubbka masz jakiś plan na sypialnię?? ja jestem w takcie myślenia o kolorach i nie wiem co chcę :(

Najadłam się i przed 18 był mój ostatni posiłek dzisiaj [emoji3]
Jutro rano wybieram się na badanie krzywej cukrowej.
Jak będę popijac leki to pewnie woda ? A nie jakimś soczkiem jak zwykle :)

Tita u mnie w domu będzie królować biel- szarość - czerń i myśle ze w sypialni tez pójdę w te kolory, a poszaleje w kolorowych dodatkach ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też myślałam o tych kolorach, w sumie całe poddasze wykańczamy. Tylko nie wiem czy jedną ścianę pomalować na szaro a reszta białe, czy całkiem inny kolor dać. Młody wymyślił sobie niebiesko-żółty pokój. Teraz ma zielony z czerwonym filarem :)

Najadłam się i przed 18 był mój ostatni posiłek dzisiaj [emoji3]
Jutro rano wybieram się na badanie krzywej cukrowej.
Jak będę popijac leki to pewnie woda ? A nie jakimś soczkiem jak zwykle :)
Najlepiej chyba wziąć leki po pobraniu krwi. Przynajmniej na morfologię tak lepiej

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

kass.ess serdecznie gratuluję! [emoji4] niezależnie co wybierzecie będzie mial śliczne imię, choć dla mnie Mikołaj ciut lepsze [emoji6] no i dobrze, że to L4 wzięłaś! W końcu odpoczniesz trochę. A szefową się nie przejmuj, teraz jest czas pomyśleć o sobie. I tak powinna Cię po stopach całować, że dopiero teraz i tylko na tydzień.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry