Funia90
Fanka BB :)
@dreamscometrue a detektor tetna? U Ciebie juz powien wylapac[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam o tym, ale po pierwsze to nie jest zabawka i nie można codziennie stosować bo szkodzi dziecku a mnie by kusilo po drugie ja zbytnio techniczna nie jestem i zaraz bym wpadala w panike jak bym nie mogła znalezc po trzecie to jest zludne-wprowadza matki w blad myślą ze sprawdza tętno jak je cos niepokoi a czasami to ze serduszko bije nie znaczy ze z dzieckiem jest ok trzeba posluchac swojej intuicji i jechać do lekarza a to usypia czujność po czwarte wole wydac kase na cos dla dziecka po piate ja non stop mam jakies nieoczekiwane wizyty nigdy długo nie czekam@dreamscometrue a detektor tetna? U Ciebie juz powien wylapac[emoji4]
Najlepiej chyba wziąć leki po pobraniu krwi. Przynajmniej na morfologię tak lepiejNajadłam się i przed 18 był mój ostatni posiłek dzisiaj [emoji3]
Jutro rano wybieram się na badanie krzywej cukrowej.
Jak będę popijac leki to pewnie woda ? A nie jakimś soczkiem jak zwykle