Ja też w taką histerię potrafię popaść, a szkoda Twojego i dziecka zdrowia przez jakiegoś gnojka! Daj spokój. Najlepiej weź l4, żeby go wkurzyć. A badania wyjdą dobrze zobaczysz [emoji8]A ja dziś od 12 płaczę. Już mnie głowa boli, bo ileż można
Wszystko dlatego, ze kierownik opieprzył mnie, bo zobaczył, ze odpisywałam na fb koleżance (pytała czy przyjdziemy na urodziny jej dwulatki w sobotę). Ponoć możemy mieć włączone fb byle nie przeginać, a przynajmniej takie były zasady zanim się zatrudnił pan A. A tu afera konkretna, ze skoro nudzi mi się w pracy, to już on mi znajdzie zajęcie,a poza tym, że jak zobaczy jeszcze raz coś takiego, to będziemy inaczej rozmawiać.
Facet jest twardy, u nas już niejedna z dziewczyn przez niego płakała, tylko żadna akurat w ciąży nie była, wiec popłakały 20minut i do roboty, a u mnie już 5 godzin to trwa. Ostatni raz tak płakałam po urodzeniu Oliwki, jak mi te lampy wjechały i dostałam tzw. depresji poporodowej.
Idę dzisiaj na te prenatalne, ale ma takiego doła, że się nie zdziwię, jeśli mi z usg wyjdzie,ze dziecko ma 3 ręce czy jeszcze coś innego
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]