reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczynki ja już po wizycie :) Jak zwykle mój lekarz utwierdził mnie w przekonaniu, że na lepszego nie mogłam trafić :) Długa wizyta, badanie oraz usg - dopochwowe i przez brzuch. Z dzidzią wszystko w porządku, zjadłam trochę mentosów przed wizyta wiec brykał jak szalony :) I dosłownie brykał... przez usg dopochwowe można było ujrzeć susiaczka [emoji16] Jakkolwiek by lekarz nie patrzył, chłopczyk jak się patrzy :) Ale i tak kazał się nie nastawiać jednak powiedział że wątpi by to się zmieniło :) Strasznie sie cieszę bo bardzo chcieliśmy chłopczyka :)
Dostałam L4, ide do pracy dopiero 24.07. Moja szefowa zdążyła sie już obrazić :/ A lekarz chciał dać l4 do końca ciazy juz, ale jeszcze nie chciałam :)
1499957690-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bbubbka uzytkowej 185 a lacznie 265 takze troszke tego jest,a Wy?
Fajnie,ze jestescie juz tak blisko[emoji4]

@Lovi23 ja juz tez zaczne rozglaszac bo dotad tylko najblizsi wiedzieli ,ze wzgledu na straty[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas na obiad były pyzy z sosem myśliwski.
Tez mam ochote na smaki dziecinstwa. Córka mi się rozchorowala w nocy, miała gorączkę. Byłam u pediatry, stwierdziła wirusa. A na weekend mamy wyjechać do Torunia, mam nadzieję że damy radę.
Toruń...ah rewelacja

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczynki ja już po wizycie :) Jak zwykle mój lekarz utwierdził mnie w przekonaniu, że na lepszego nie mogłam trafić :) Długa wizyta, badanie oraz usg - dopochwowe i przez brzuch. Z dzidzią wszystko w porządku, zjadłam trochę mentosów przed wizyta wiec brykał jak szalony :) I dosłownie brykał... przez usg dopochwowe można było ujrzeć susiaczka [emoji16] Jakkolwiek by lekarz nie patrzył, chłopczyk jak się patrzy :) Ale i tak kazał się nie nastawiać jednak powiedział że wątpi by to się zmieniło :) Strasznie sie cieszę bo bardzo chcieliśmy chłopczyka :)
Dostałam L4, ide do pracy dopiero 24.07. Moja szefowa zdążyła sie już obrazić :/ A lekarz chciał dać l4 do końca ciazy juz, ale jeszcze nie chciałam :)
1499957690-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana świetne wieści i odpoczniesz w końcu [emoji5]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Lovi u mnie chyba wszyscy wiedza ;p

Kess super wiadomości ;) fajnie ze lekarz dokładny i gratuluje synka ;) imię wybrane ??

Bo my wczoraj rozmawialiśmy z mężem i chyba zostaniemy przy imieniu które od początku ciazy chodzi mi po głowie Wiktor [emoji7]

A szefowa sie nie przejmuj [emoji8]

Funia rzeczywiście spory dom ;) u nas 140 m 2 użytkowa a w sumie cos po za 200 m 2 całości z garażem i strychem ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja dziś od 12 płaczę. Już mnie głowa boli, bo ileż można :(
Wszystko dlatego, ze kierownik opieprzył mnie, bo zobaczył, ze odpisywałam na fb koleżance (pytała czy przyjdziemy na urodziny jej dwulatki w sobotę). Ponoć możemy mieć włączone fb byle nie przeginać, a przynajmniej takie były zasady zanim się zatrudnił pan A. A tu afera konkretna, ze skoro nudzi mi się w pracy, to już on mi znajdzie zajęcie,a poza tym, że jak zobaczy jeszcze raz coś takiego, to będziemy inaczej rozmawiać.
Facet jest twardy, u nas już niejedna z dziewczyn przez niego płakała, tylko żadna akurat w ciąży nie była, wiec popłakały 20minut i do roboty, a u mnie już 5 godzin to trwa. Ostatni raz tak płakałam po urodzeniu Oliwki, jak mi te lampy wjechały i dostałam tzw. depresji poporodowej.
Idę dzisiaj na te prenatalne, ale ma takiego doła, że się nie zdziwię, jeśli mi z usg wyjdzie,ze dziecko ma 3 ręce czy jeszcze coś innego :(

Do góry