reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Funia u mas tez budowa po pracy i maz tez tak późno w domu... mamy podobna sytulacjie.

Dreamscometrue tule [emoji8]

Funia super ;)

Dziwne to z tym winogronem, ja nie przepadam za winogronem wiec w ciazy nie wiele jadłam, a córcia i tak ma dwie dziurki na serduszku... wiec to chyba jakiś zbieg okoliczności z tym winogronem...

U nas pogoda okropna... wieje, leje, zimno - jesień za oknem ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marta64 w Jastrzebiej bylam na zielonej szkole w podstawowce hehe[emoji16]
A tam nie sa przypadkiem kamieniste plaze [emoji4]

Wypatrywałam, przeglądałam ponoć nie, kiedyś były, nawet patrzyłam zdjęcia ;)
Ogólnie jak szukałam po jakiś forach gdzie polecają nad morzem pobyt z dzieckiem to sporo inf znalazłam że z dziećmi tam polecają, wrócę to ocenię :D
ogónie wiem że na plażę są wielkie schody, ale moja młodsza (2,5 roku) uwielbia schody :D. Miała rok jak wchodziła sama za rękę do domu na 4 piętro bo innaczej ne chciała
A teraz jak idziemy gdzieś na spacer i zobaczy schody to jest tylko "mamo mamo mogę na schody proszę proszę", takie jakieś dziwne upodobanie ma dziecko :D
Śmiejemy się z M że mleko Bebilon jadła jak skończyłam karmić piersią i tam w reklamie tego mleka było że takie maleństwo ćwiczy wspinaczkę i chyba z butli to wyssała :D

Współczuję Wam pogody, ale tak często bywa, że jak na kontynencie ładnie to u nas jesiennie, a teraz właśnie robi się ciepło i słonecznie [emoji12]

Co tam dziś pichcicie? :)
Ja pół dnia polezakowalam i stwierdziłam, że zdaloby się zjeść jakiś pyszny obiad :D

Właśnie gotuje zupę ogórkowa, stęskniłam się za nią :)
Myślę czy jeszcze szybko obrać ziemniaczki... I zrobić z surówka :D Tym razem z kapusta pekinska :D (Bo mi zalega w lodówce) Ale nie wiem jakie mięso... hmmm :)

Ja pół dnia polezakowalam i stwierdziłam, że zdaloby się zjeść jakiś pyszny obiad :D

Myślę czy jeszcze szybko obrać ziemniaczki... I zrobić z surówka :D Tym razem z kapusta pekinska :D (Bo mi zalega w lodówce) Ale nie wiem jakie mięso... hmmm :)
U mnie mielone szparagowa i"mnioki"

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na mnie w domu czekają skrobane młode ziemniaczki mizeria i cycek z kurczaka ala schabowy

Ja nic, ale zamówiłam u M pieczonego łososia na kolację, bo mi jakoś przyszła niewegetariańska ochota.
W ogóle mam coraz częściej ochotę na smak mięsa, co mnie przeraża, bo mięsa nie jadłam od lat, więc przez gardło mi nie przejdzie.
Ale może jakiś mięsny sos mamusia mi zrobi i zjem...
Dziecko chyba wege nie jest [emoji23]

@mamaincogito mmmm budyn mniam[emoji7]

@bbubbka no to mamy identycznie[emoji4]dobrze ,ze terimn mam na styczne,to M troche odpusci i mi pomoze[emoji4]

@marta64 ojjj tak ,te schody doskonale pamietam[emoji4]sa mega wysokie

reklama
Marta my nad morze uderzamy 24 lipca, i tez mam nadzieje ze pojedziemy na spokojnie . We wtorek po prenatalnych mam nadzieję ze stres troche opadnie i na luza pojedziemy.

Do góry