reklama
marta64
Fanka BB :)
Dokładnie mam taką samą nadziejęMarta my nad morze uderzamy 24 lipca, i tez mam nadzieje ze pojedziemy na spokojnie . We wtorek po prenatalnych mam nadzieję ze stres troche opadnie i na luza pojedziemy.
Funia90
@bbubbka my gdzies za dwa lata dopiero[emoji58]
Dopiero stropy teraz bedziemy robic ,next poddasze i dach no i w tym roku to chyba tyle.
Ewentualnie przez zime instalacje.
Jakbym wybrala o polowe mniejszy dom to szlo by szybciej a tak to troche poczekam[emoji4]
Ja nic nie gotuje dzis,idziemy na zapiekanke[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dopiero stropy teraz bedziemy robic ,next poddasze i dach no i w tym roku to chyba tyle.
Ewentualnie przez zime instalacje.
Jakbym wybrala o polowe mniejszy dom to szlo by szybciej a tak to troche poczekam[emoji4]
Ja nic nie gotuje dzis,idziemy na zapiekanke[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasia2309
U nas był kurczak w sosie curry mango, ryż, kalafior i fasolka szparagowa [emoji4]Co tam dziś pichcicie?
Ja pół dnia polezakowalam i stwierdziłam, że zdaloby się zjeść jakiś pyszny obiad
Właśnie gotuje zupę ogórkowa, stęskniłam się za nią
Myślę czy jeszcze szybko obrać ziemniaczki... I zrobić z surówka Tym razem z kapusta pekinska (Bo mi zalega w lodówce) Ale nie wiem jakie mięso... hmmm
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magiczna83
Co tam dziś pichcicie?
Ja pół dnia polezakowalam i stwierdziłam, że zdaloby się zjeść jakiś pyszny obiad
Właśnie gotuje zupę ogórkowa, stęskniłam się za nią
Myślę czy jeszcze szybko obrać ziemniaczki... I zrobić z surówka Tym razem z kapusta pekinska (Bo mi zalega w lodówce) Ale nie wiem jakie mięso... hmmm
Ja mam bigosik I ziemniaki. Taki fajny mieszany troche z ze swiezej kapusty I troche z kiszonej, a jutro mam w planach wlasnie ogorkowa
Magiczna83
Ja nic, ale zamówiłam u M pieczonego łososia na kolację, bo mi jakoś przyszła niewegetariańska ochota.
W ogóle mam coraz częściej ochotę na smak mięsa, co mnie przeraża, bo mięsa nie jadłam od lat, więc przez gardło mi nie przejdzie.
Ale może jakiś mięsny sos mamusia mi zrobi i zjem...
Dziecko chyba wege nie jest [emoji23]
Kejka ja zauwazylam ze naprawde wracam do smakow z dziecinstwa albo jak cos jem szczegolnego to przypomina mi sie kiedy bylam dzieckiem I u kogo to jadlam- zabawne normalnie. Moze tez masz podobnie bo pewnie jaki dziecko wcinalas miesko albo moze jakis brak zelaza daje znac o sobie?
U mnie od prenatalnych raczej wszyscy wiedząU was już większość bliskich wie o ciazy? U mnie tylko moi rodzice i brat , jedna bliska koleżanka no i w pracy
Mój Tz wczoraj pochwalił się kolegom w pracy Wrócił taki szczęśliwy, wszyscy gratulowali
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
reklama
Fransis2010
Początkująca w BB
U nas na obiad były pyzy z sosem myśliwski.
Tez mam ochote na smaki dziecinstwa. Córka mi się rozchorowala w nocy, miała gorączkę. Byłam u pediatry, stwierdziła wirusa. A na weekend mamy wyjechać do Torunia, mam nadzieję że damy radę.
Tez mam ochote na smaki dziecinstwa. Córka mi się rozchorowala w nocy, miała gorączkę. Byłam u pediatry, stwierdziła wirusa. A na weekend mamy wyjechać do Torunia, mam nadzieję że damy radę.