Ja również mimo brzuszka wysypiam sie, w dodatku nadal śpię na brzuchu i jest mi bardzo wygodnie! Nie wiem czy to wpływa na dziecko i czy powinno sie spac na brzuchu ale nic nie poradzę na to, ze podczas snu przewracam sie na brzuch
Ubranka jak i cała wyprawka po 20 tc, a nawet bliżej 30 tc. Teraz nic. Nie mam miejsca, dom w rozsypce, a przenosić to wszystko z jednego domu do drugiego nie ma sensu.
A Apropo mieszkania z teściami... wyjechali w środę i wrócili dzis, wczoraj mimo iż z pracy wyszłam po 18, zrobiłam zakupy, zrobiłam zapiekankę, odkurzyłam cały dom (300m2) i umylam wszędzie podłogę, maz dzwoni dzis do mnie ze szanowna tesciowa uznała ze my nic nie robimy, podłoga brudna a na wycieraczce pod drzwiami jest... piasek!!!! Powiem wam ze jestem tak zdołowana a zarazem tak wściekła ze boje sie konfrontacji z teściowa, ze po prostu jej wygarnę co sadze o takim dopierda****u się o pierdoly. Mieszka z nami 19 letnia siostra męża ktora dupska nie ruszy bo przecież ona jest młoda, musi sie pomalować i wyszaleć, a ja z brzuchem bede robic wszystko, po pracy, a moj maz ktory tyra na kopalni bedzie jej jeszcze podłogi mył, mimo iż my korzystamy tylko głownie z dołu...
Tak mnie zniechęciła ze nie chce mi sie isc na grilla do znajomych, mam ochote siedzieć w domu i ryczeć z tej bezsilności.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom