reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny, powodzenia na wizytach!

U mnie jeszcze przed 6 zaczęli kłaść tynk. Także od rana szuru szuru bo to jakoś docierają.

Ja mam dziś piękne słońce, pewnie będzie ciepło bo czuję,że w sypialni już mi jest za ciepło :-)

reklama
Agi agulka, aneczka, mouse, ada powidzenia na wizytach ! ;)

Co do wagi u mnie 2 kg na minusie, ale brzuszek zaczyna byc widać.

Mamaincognito wszystkiego najlepszwgo dla córci !!! [emoji8][emoji8]

Agi aguullka rownież dla Twoje siedmiolatki wszystkigo najlepszwgo !!! [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, powodzenia na wizytach!

U mnie jeszcze przed 6 zaczęli kłaść tynk. Także od rana szuru szuru bo to jakoś docierają.

Ja mam dziś piękne słońce, pewnie będzie ciepło bo czuję,że w sypialni już mi jest za ciepło :-)
ja mam codziennie pobudkę o 4.30 miaucząca kotka, która jak to kobieta sama nie wie czego chce ;) i nie miałam tego wcześniej a teraz mnie dopadło....dziecko musi uciskać na pęcherz bo latam co chwilę, a nic prawie nie leci:p

ja mam codziennie pobudkę o 4.30 miaucząca kotka, która jak to kobieta sama nie wie czego chce ;) i nie miałam tego wcześniej a teraz mnie dopadło....dziecko musi uciskać na pęcherz bo latam co chwilę, a nic prawie nie leci:p
Wiesz u mnie to samo z siku.i nie wiem czy to nie przypadkiem problem dróg moczowych. Może jak zrobię badanie moczu to coś da się wyczytać ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz u mnie to samo z siku.i nie wiem czy to nie przypadkiem problem dróg moczowych. Może jak zrobię badanie moczu to coś da się wyczytać ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
dosyć niedawno miałam i było w miarę ok ;) teraz pewnie jak pójdę 15go to mnie znowu skieruje. Ale nie piecze nie boli, typowo jakby dziecko uciskało

Witam Was kobietki, jakiś czas podczytuje Was codziennie i postanowiłam dołączyć :) termin mam na 24.01. W sumie przyszłam do Was z innego wątku o planowaniu płci dziecka gdzie udzielałam się pare lat i zanim zaczęliśmy planować nasze drugie maleństwo zaszłam w ciąże ;) teraz czekam na moje prenatalne 18.07 a za wszystkie dzisiaj wizytujące trzymam kciuki ✊

Sikanie co chwilę to normalne, jeśli nie piecze, nie ma jakichś upławów to wszystko ok.
Póki co macica jest nadal bardzo nisko, a coraz większą i uciska. Gdzieś koło 20-35 tc powinno być lepiej ;)
Ja wstaje w nocy 2-3 razy, mam wrażenie, że zaraz mi pęcherz pęknie a tu 3 krople.
Najgorzej było i tak w poprzedniej ciąży w ostatnim miesiącu... Mój rekord to 12 wizyt w toalecie w nocy :D Jezu jak ja się wtedy męczyłam, odsypialam w dzień, bo w nocy prawie nic nie spałam.

reklama
Do góry