reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Och, źle dziś ze mną, złości mnie nawet to, że sobie o książkach piszecie, a ja tu zapieprzam jak głupia w robocie [emoji24]

Ale zdziwiłam się, że tyle piszecie o Chmielewskiej, bo ja nie przeczytałam ani jednej jej książki, myśląc, że ona tylko romanse pisze! [emoji23]

Choć w sumie kryminały zaczęłam odkrywać dopiero niedawno, i zaczęłam od Jo Nesbo.

A teraz siedzę w trzeciej części Mojej Walki Knausgarda, i jestem zachwycona - z tym, że czytam po angielsku, bo jedną część czytałam po polsku i mnie nie poruszyła za bardzo.

W ogóle ostatnio głównie u mnie skandynawskie klimaty.

Idę do kolegi na lunch, może mi humor się poprawi...

@mamaincognito niestety nie widać zdjęcia

reklama
Ja czekam na wizytę. Jest opóźnienie...

Ale dostałam info od mamy. Dziadek już po operacji, obudził się, rozmawiał już z mamą nawet i jest na sali swojej. Jak mi ulżyło... tak się bałam o to jego słabe serce. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Czekają teraz na lekarza żeby porozmawiać. Czuje się jakby spadło ze mnie 100 kg ciężaru :)

Jeśli chodzi o kryminały to ja Wam polecam Remigiusza Mroza. Szczególnie serię o Chyłce! Jest mega! Mam zamiar brać się teraz za inne jego książki.

Ja czekam na wizytę. Jest opóźnienie...

Ale dostałam info od mamy. Dziadek już po operacji, obudził się, rozmawiał już z mamą nawet i jest na sali swojej. Jak mi ulżyło... tak się bałam o to jego słabe serce. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Czekają teraz na lekarza żeby porozmawiać. Czuje się jakby spadło ze mnie 100 kg ciężaru :)

Jeśli chodzi o kryminały to ja Wam polecam Remigiusza Mroza. Szczególnie serię o Chyłce! Jest mega! Mam zamiar brać się teraz za inne jego książki.
Super,że z dziadkiem wszystko ok :)

No i kciuki nadal zaciśnięte... daj znać po wizycie :)

szarotka27 bardzo się ciesze ze masz same dobre wiadomości.
Dziewczyny ale mnie dziś moje DZIECI wnerwiły, az mnie brzuszek rozbolał i stwardniał. przestraszyłam się, mam nadzieje ze nerwami nie zaszkodziłam Malenstwu. Moja Dwojke poslalam za kare do pokoju do powrotu Taty z pracy nie mogą go opuszczać. Nigdy wcześniej tak się nie zdenerwowałam, wiem ze się nudza bo pogoda paskudna ale co wyprawialy to masakra, o mało Młodszy nosa nie zlamal tak się " bawili"!!!teraz mam wyrzuty ze na nich nawrzeszczałam i ze mogłam Dzidzi zaszkodzić:(. pisze do was bo nie mam komu się wyzalic , pol godziny ryczałam ze zlosci i strachu:(

reklama
Szarotka dzięki za rady [emoji8] właśnie sie położyłam i zamierzam sie przespać, maz poszedł na spacer z córcia wiec cisza i spokój ;)

Caryca śliczne [emoji7]

Kasia serio ketanol ?? Przecież to strasznie silny lek [emoji15] ja pare razy w życiu go brałam to czułam sie hak naćpana...
Nie odważyłabym sie w ciazy go zażywać, poważnie.

Mamaincognito niestety nie widać ;(
Ale na insta juz tak ! Rewelacja :D

Szarotka super wieści o dziadku ;) teraz kciuki za twoja wizytę jeszcze zostały ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry