reklama
Kejka
Fanka BB :)
@Funia90 bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego dziadka.
Uważaj na siebie w podróży.
@szarotka27
Kurcze, nie brzmi to dobrze. Nie możecie tam małej awantury zrobić? Czasem pomaga... oby jutro był pierwszy na liście do operowania!
Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach!
@Lovi23 trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze, najważniejsze, że reagujesz od razu!
Uważaj na siebie w podróży.
@szarotka27
Kurcze, nie brzmi to dobrze. Nie możecie tam małej awantury zrobić? Czasem pomaga... oby jutro był pierwszy na liście do operowania!
Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach!
@Lovi23 trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze, najważniejsze, że reagujesz od razu!
kass.es
@Funia90 trzymaj się!
Dzisiaj znowu nie operowali dziadka... wczoraj było za dużo operacji, dziś nie mają jakiegoś sprzętu, nie przyjechał... jakaś szopka... na prawdę ręce opadają...
Coś o tym wiem, tak było w zeszłym roku z moim mężem - wypadek w pracy, pęknięta kość w palcu, w dwóch miejscach. W piątek na IP z samego rana, bo o 15 zabieg, minęła 18 pozwolili mu zjeść kolacje bo operacji nie bedzie. Drugi dzien, naczczo do 18, zaprosili na sale operacyjna, pełne znieczulenie. Po godzinie przerwali operacje bo dawka usypiająca była za słaba i maz odczuwał bol podczas operacji (rwał nogę). Kolejny dzien - naczczo do 15 - druga operacja, znieczulenie w kręgosłup, naczczo cały dzien, tylko kroplówki. 4 miesiace L4, miał metalowe druty w palcu - po 2miesiacach okazało sie ze ma uczulenie na metal - znow do szpitala, kolejny zabieg. Dlatego nigdy w życiu nie zdecyduje sie na poród na NFZ a juz na pewno nie w naszym szpitalu :/ :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AnnieQ.
Powiedzenia wszystkim wizytującym!
Moja wizyta za 9 dni, jak jednej z Was Ciekawe ile znowu szkrab urośnie [emoji23]
@Lovi23 jestem dobrej myśli, daj koniecznie znać jak będziesz już po wizycie!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
u mnie za 9 dni kass
Dziewczyny, naskrobałyśmy już 500stron!
kass.es
u mnie za 9 dni kass
Dziewczyny, naskrobałyśmy już 500stron!
To wizytujemy razem ja mam na 15
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kejka
Ja się nadal boję cokolwiek dziecięcego zamawiać... mam nadzieję, że po prenatalnych to się zmieni. Jeszcze prawie 2 tyg czekania.
Z trywialnych tematów - kupiłam zmywacz do paznokci bez acetonu, bo wydawało mi się, że będzie... zdrowszy...
jezu, jak to cholerstwo śmierdzi! Musiałam pootwierać wszystkie okna, normalnie jak rozpuszczalnik!
Wywalam do śmieci, bo nawet odrobina na waciku wydaje tyle oparów że szok!
A wy czego używacie?
Z trywialnych tematów - kupiłam zmywacz do paznokci bez acetonu, bo wydawało mi się, że będzie... zdrowszy...
jezu, jak to cholerstwo śmierdzi! Musiałam pootwierać wszystkie okna, normalnie jak rozpuszczalnik!
Wywalam do śmieci, bo nawet odrobina na waciku wydaje tyle oparów że szok!
A wy czego używacie?
szarotka27
Mama z ciocią już były u lekarza- jedyne tłumaczenie, że on rozumie i tyle...
Tym bardziej, że słuchajcie w lutym go nie operowali bo się bali... leczyli... teraz się pogorszyło i muszą operować, ale jak widać nie śpieszy im się... a stan nie jest rewelacyjny... ale na tyle stabilny, że mogą operować. Myśleliśmy, że dziś będzie 1. To czekanie jest okropne...
Ja na pewno nie będę rodziła w tym szpitalu... po historiach z porodówki i po tym co wyprawiaja teraz- nigdy...
Cieszę się i odliczam godziny do tej jutrzejszej wizyty... chyba na żadną tak nie czekałam, mimo, że tydzień temu byłam na genetycznych i było OK.
Tym bardziej, że słuchajcie w lutym go nie operowali bo się bali... leczyli... teraz się pogorszyło i muszą operować, ale jak widać nie śpieszy im się... a stan nie jest rewelacyjny... ale na tyle stabilny, że mogą operować. Myśleliśmy, że dziś będzie 1. To czekanie jest okropne...
Ja na pewno nie będę rodziła w tym szpitalu... po historiach z porodówki i po tym co wyprawiaja teraz- nigdy...
Cieszę się i odliczam godziny do tej jutrzejszej wizyty... chyba na żadną tak nie czekałam, mimo, że tydzień temu byłam na genetycznych i było OK.
reklama
Lovi23
Mój w 12t2d miał ponad 5 cm... No bliżej 6cm Ale nie pamiętam dokładnych wymiarówJa jestem w połowie 12 tygodnia - jak sądzicie, jaki wymiar moze mieć maleństwo? Jak byłam na usg na poczatku 10 tyg. to miało tylko 2,5cm.
O znalazłam... 5,6 cm