reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Funia trzymaj sie i spokojnej podróży!
Ja jak czasami cos mysle i malenstwie i np ostatnio pomyslalam ze tezeba bedzie kmbinezon na wyjscie ze.szpitala kupić to pomyslalam o różowym :-)
Dziewczyny ktore sie rejestrowaly na bebiprogram zaznaczalyscie wszystkie 3 opcje w chce otrzymac zestaw dla przyszlej mamy , paczkę dla dziecka i bon zakupowy? Czy tylko jedno? I to jest bezplatne?

reklama
Funia trzymaj sie i spokojnej podróży!
Ja jak czasami cos mysle i malenstwie i np ostatnio pomyslalam ze tezeba bedzie kmbinezon na wyjscie ze.szpitala kupić to pomyslalam o różowym :-)
Dziewczyny ktore sie rejestrowaly na bebiprogram zaznaczalyscie wszystkie 3 opcje w chce otrzymac zestaw dla przyszlej mamy , paczkę dla dziecka i bon zakupowy? Czy tylko jedno? I to jest bezplatne?
Nie pamiętam co zaznaczyłam, ale zestaw dla mamy i chyba jeszcze tą paczkę dla dziecka. Nie pamiętam tego bonu :)

I tak to jest bezpłatne :-)

Ja jestem w połowie 12 tygodnia - jak sądzicie, jaki wymiar moze mieć maleństwo? Jak byłam na usg na poczatku 10 tyg. to miało tylko 2,5cm.

Ja się nie odzywam bo moj Bejbik w 12+0 (wczoraj) mierzył 6,6 cm [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie maluje tylko gdy gdzieś wychodzę, po domu nie ma sensu bo mieszkam w lesie i ewentualnie widzi mnie listonosz lub kurier [emoji23]

Za prenatalne nie płaciłam miałam refundowane ze względu na wcześniejsze poronienia, wyniki papa mam juz od wczoraj odebrane, ale nie mam jak sie wybrać z moja zakatarzoną córcia nie pojadę do przychodni bo jeszcze cos gorszego złapie :/ wiec pewnie dopiero w dniu wizyty podjada odebrać...

Caryca ja coraz bardziej wieże w takie historie, w dniu mojej miesiączki ( cykl ) w którym zaszłam w ciąże z Zuza zmarła babci mojego męża... ona tez chyba zrobiła miejsce dla naszej wyczekiwanej niuni.
Ja nie mam tylko jednego dziadka zmarł 10 lat temu, męczył sie z rakiem niestety był zbyt zaawansowany na ratunek, co ciekawsze córcia urodziła sie w 10 rocznice jego śmierci i postanowiliśmy dac jej na drugie Antonina bo dziadek był Antoni.

Funia moje kondolencje...

Co do paznokcie ja tal jak Kess robię sobie sama hybrydy wiec mam dłużej spokój ;)

Ineska, Monia powodzenia na wizytach ;)

Lovi mocno zaciskam kciuki za ciebie &&&

Ineska gratuluje wizyty i córci [emoji7]

Ja miałam w 11+6 5,2, a w 12+4 było juz 5,8 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry