reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Funia trzymaj sie i spokojnej podróży!
Ja jak czasami cos mysle i malenstwie i np ostatnio pomyslalam ze tezeba bedzie kmbinezon na wyjscie ze.szpitala kupić to pomyslalam o różowym :-)
Dziewczyny ktore sie rejestrowaly na bebiprogram zaznaczalyscie wszystkie 3 opcje w chce otrzymac zestaw dla przyszlej mamy , paczkę dla dziecka i bon zakupowy? Czy tylko jedno? I to jest bezplatne?

reklama
Funia trzymaj sie i spokojnej podróży!
Ja jak czasami cos mysle i malenstwie i np ostatnio pomyslalam ze tezeba bedzie kmbinezon na wyjscie ze.szpitala kupić to pomyslalam o różowym :-)
Dziewczyny ktore sie rejestrowaly na bebiprogram zaznaczalyscie wszystkie 3 opcje w chce otrzymac zestaw dla przyszlej mamy , paczkę dla dziecka i bon zakupowy? Czy tylko jedno? I to jest bezplatne?
Nie pamiętam co zaznaczyłam, ale zestaw dla mamy i chyba jeszcze tą paczkę dla dziecka. Nie pamiętam tego bonu :)

I tak to jest bezpłatne :-)

Ja jestem w połowie 12 tygodnia - jak sądzicie, jaki wymiar moze mieć maleństwo? Jak byłam na usg na poczatku 10 tyg. to miało tylko 2,5cm.

Ja się nie odzywam bo moj Bejbik w 12+0 (wczoraj) mierzył 6,6 cm [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie maluje tylko gdy gdzieś wychodzę, po domu nie ma sensu bo mieszkam w lesie i ewentualnie widzi mnie listonosz lub kurier [emoji23]

Za prenatalne nie płaciłam miałam refundowane ze względu na wcześniejsze poronienia, wyniki papa mam juz od wczoraj odebrane, ale nie mam jak sie wybrać z moja zakatarzoną córcia nie pojadę do przychodni bo jeszcze cos gorszego złapie :/ wiec pewnie dopiero w dniu wizyty podjada odebrać...

Caryca ja coraz bardziej wieże w takie historie, w dniu mojej miesiączki ( cykl ) w którym zaszłam w ciąże z Zuza zmarła babci mojego męża... ona tez chyba zrobiła miejsce dla naszej wyczekiwanej niuni.
Ja nie mam tylko jednego dziadka zmarł 10 lat temu, męczył sie z rakiem niestety był zbyt zaawansowany na ratunek, co ciekawsze córcia urodziła sie w 10 rocznice jego śmierci i postanowiliśmy dac jej na drugie Antonina bo dziadek był Antoni.

Funia moje kondolencje...

Co do paznokcie ja tal jak Kess robię sobie sama hybrydy wiec mam dłużej spokój ;)

Ineska, Monia powodzenia na wizytach ;)

Lovi mocno zaciskam kciuki za ciebie &&&

Ineska gratuluje wizyty i córci [emoji7]

Ja miałam w 11+6 5,2, a w 12+4 było juz 5,8 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry