reklama
na sosrodzice.pl są podane różne stronki z produktami promocyjnymi
wszystko będzie dobrze <3Dziewczyny dziś mam wizyte o 14 30. Trzymajcie kciuki. Stress :/
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
co się stało??Cześć dziewczyny
Ja miałam mieć wizytę za tydzień, a niestety dziś się wybieram..
Lovi23
Fanka BB :)
Wczoraj brzuch zaczął mi się stawiac i twardniec... dziwne skurcze miałam w szyjce, jakby mi ktoś igle wbijal. Na IP nie jechałam, bo dziś moja doktorka przyjmuje, krwawienia nie było, leki miałam... Ale jak o 19 się zaczęło, tak dopiero o 2 w nocy mnie puścilo.co się stało??
(Poprzednia ciąża skończyła się w 24 tc przez niewydolność szyjki macicy )
Tak się boję
Lovi spokojnie, najważniejsze, że idziesz do lekarza. Na którą idziesz? Są różne rozwiązania na niewydolność szyjki, tylko trzeba w porę działać, a Ty reagujesz od razu! Będzie ok :* Czekamy na wieści!Wczoraj brzuch zaczął mi się stawiac i twardniec... dziwne skurcze miałam w szyjce, jakby mi ktoś igle wbijal. Na IP nie jechałam, bo dziś moja doktorka przyjmuje, krwawienia nie było, leki miałam... Ale jak o 19 się zaczęło, tak dopiero o 2 w nocy mnie puścilo.
(Poprzednia ciąża skończyła się w 24 tc przez niewydolność szyjki macicy )
Tak się boję
Lovi23
O 15 mam wizytę.Lovi spokojnie, najważniejsze, że idziesz do lekarza. Na którą idziesz? Są różne rozwiązania nie niewydolność szyjki, tylko trzeba w porę działać, a Ty reagujesz od razu! Będzie ok :* Czekamy na wieści!
Niby od razu... Ale w poprzedniej ciąży leżenie nie przynioslo skutku (fakt,że wtedy leków nie dostałam Ale moja szyjka miała długość 2,5cm) a po tygodniu już miałam rozwarcie. Skrócila się od skurczów.
spokojnie, nie myśl o tym co było, ważne co jest teraz, lekarka zna Twój przypadek? jeszcze trochę i będziesz na wizycieO 15 mam wizytę.
Niby od razu... Ale w poprzedniej ciąży leżenie nie przynioslo skutku (fakt,że wtedy leków nie dostałam Ale moja szyjka miała długość 2,5cm) a po tygodniu już miałam rozwarcie. Skrócila się od skurczów.
reklama
Lovi23
Tak, zna przypadek. Sama powiedziała, że gdyby się coś działo to mam przyjść po 2 tygodniach, albo szybciej chyba że wszystko byłoby super to za tydzień miałam mieć wizytę.spokojnie, nie myśl o tym co było, ważne co jest teraz, lekarka zna Twój przypadek? jeszcze trochę i będziesz na wizycie
Ma plan zakładać szewek na szyjke macicy. Ale mimo wszystko jest to dopiero 14+2... w poprzedniej ciąży takie twardnienia brzucha miałam po 20 tc.