Zancia8906
Zaciekawiona BB
Piekny prezent Mamusie jakie plany macie na obiad maz wraca po 3 dniach i chcialas cos pycha ,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zabulilam 210 zł. Ale niestety jestem zła, bo robiłam cały pakiet... a wyników z toksoplazmozy i różyczki nie dostałam. No cóż, dobrze że mam paragon będę musiała się przejść do laboratorium jeszcze raz i to wyjaśnićOk, dziekuje zatem dopisze ją do listy
Ojj zabulę nieźle na tych badaniach
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie dziś!
Nie wiem czy u Was też taka piękna pogoda jak u mnie
Wczoraj niestety nie trafiłam już do Maca, musiałam obejść sie smakiem bo... siedziałam u fryzjera 6 godzin! Moje włosy to jest jakiś kosmos, nie chwyciła mi ciemna farba odrostu, rozjaśniacz nie rozjaśnił wszystkiego i wyszła marchewa... i tak jest praktycznie za każdym razem! Ale efekt finalny na szczęście jest satysfakcjonujący a to najważniejsze
A to, że nadal nie mam mdłości chyba już nikogo nie dziwi [emoji16] Jedynie co to faktycznie brzusio delikatnie wystaje wiec to daje mi nadzieje że z maleństwem wszystko w porządku
A jakie plany u Was na weekend? Jakie plany na dziś Mamusie i Przyszłe Mamusie? Te przyszłe mamusie chyba już mogą świętować co? Mnie dziś małżonek zabiera na randkę [emoji132]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ok, dziekuje zatem dopisze ją do listy
Ojj zabulę nieźle na tych badaniach
Hej, matko, ile wy piszecie Trochę musiałam nadrobić
U mnie w Niemczech tylko za toksoplazmoze płaciłam, reszta darmo. I prenatalne też mam normalnie na wizycie, u tego samego lekarza, i też nie płacę. Tylko oczywiście muszę się określić czy chcę czy nie.
I co do prenatalnych, w I trymestrze, to mam pytanie do innych mamusiek, które już to miały - czy coś to mi da? Oprócz informacji o dzidzi. Jeśli zostanie wykryta jakaś wada na tym etapie czy można już jakoś to leczyć, zapobiegać czy cokolwiek innego?
W ogóle przechodzą mi powoli mdłości! Wymioty już ostatnio przeszły, a teraz już i mdłości przechodzą! Tylko lodówki nie mogę otwierać, bo zapach mnie powala...
Jak wasze spodnie? Ja już w swoich ledwo, ledwo się dopinam. Czy to nie za wcześnie?
Mi się też odbija. Klucia sa ok w ciąży. Możesz wziąć espumisan na wzdęciaOjj to cudowny prezent na Dzień Mamy! [emoji173]️
Ja dziś nie czuje się zbyt dobrze - rano zjadłam tosty i jak zwykle powinnam już byc głodna, cały czas czuje ciężar w brzuchu, jest troszke wzdety i kłujący i cały czas mi sie odbija.