Agi.aguullka
Fanka BB :)
Na wczesnych etapach wszystko moze sie zdarzyc ... na prawde wszystko! Nie ciesz sie za szybko ale tez nie smuc. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane jestem po wizycie. Wszystko samo ładnie się oczyściło. Póki co się żegnam, ale wpadnę tu w styczniu Wam gratulować i oglądać Wasze piękne i zdrowe bobasy
Od lipca mamy zielone światło, także nie poddaję się i moj bobas będzie tylko trochę młodszy
Całuję Was i dziękuję, że mogłam tu być.
No to kochana startujemy razem u mnie krwawienie powoli sie kończy. [emoji6]Trzymam kciuki moze sie spotkamy na kwietniu 2018Kochane jestem po wizycie. Wszystko samo ładnie się oczyściło. Póki co się żegnam, ale wpadnę tu w styczniu Wam gratulować i oglądać Wasze piękne i zdrowe bobasy
Od lipca mamy zielone światło, także nie poddaję się i moj bobas będzie tylko trochę młodszy
Całuję Was i dziękuję, że mogłam tu być.