reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dziewczyny czy pobolewa was po podbrzusze? Ja prawie codziennie czuje takie ciągnięcie, pokluwanie.

Kochane jestem po wizycie. Wszystko samo ładnie się oczyściło. Póki co się żegnam, ale wpadnę tu w styczniu Wam gratulować i oglądać Wasze piękne i zdrowe bobasy

Od lipca mamy zielone światło, także nie poddaję się i moj bobas będzie tylko trochę młodszy

Całuję Was i dziękuję, że mogłam tu być.

18618049_1541184435923084_370665684_o.jpg

Załączniki

• 18618049_1541184435923084_370665684_o.jpg
    18618049_1541184435923084_370665684_o.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 337
Kochane jestem po wizycie. Wszystko samo ładnie się oczyściło. Póki co się żegnam, ale wpadnę tu w styczniu Wam gratulować i oglądać Wasze piękne i zdrowe bobasy

Od lipca mamy zielone światło, także nie poddaję się i moj bobas będzie tylko trochę młodszy

Do lipca już blisko, trzymam kciuki, żeby się udało i skończyło szczęśliwie :*

@Zancia8906 teoretycznie żeby test sikany był pozytywny to w krów tym bardziej powinno się wykryć hcg. Chociaż mam koleżankę, która bete miała ujemna a sikance pozytywne z dwójką dzieci. Nie wiem z czego to wynika.
A jak to wygląda przy pozamacicznej? Czy wtedy testy nie są ok, a hcg niby nie?

reklama

No to kochana startujemy razem u mnie krwawienie powoli sie kończy. [emoji6]Trzymam kciuki moze sie spotkamy na kwietniu 2018 ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry