mamaincogito
Fanka BB :)
@Zancia8906 a te testy były pozytywne w tym czasie co w instrukcji? Czyli chyba max. 5 min, czy później?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ,nie mam odwagi kupowac testu znowu i sie rozczarowac poczekam na okres dwa dni jak nie bedzie to kupieTylko pytanie skąd te testy pozytywne.. a powtarzałam dziś może test?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak,drugi wyszedl w ciagu 5 min nawet szybciej@Zancia8906 a te testy były pozytywne w tym czasie co w instrukcji? Czyli chyba max. 5 min, czy później?
dodam ze 3 dni przed okresem wyszedl ,sama nie wiem no
a moze byc tak ze za wzcesnie poszlam na bete bo okres powinnam niby dzis miec??? i ona by rosła dopiero??No to wyglada na biochemiczną. Dlatego lekarze nie zalecają robić testów przed terminem @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
naprawde beta tak by ci wyszla ze brak ?? no teraz dalas mi nadzieje mala !!! kurde ale bym chciala zeby tak bylo na serio ale sam mocz zrobilas ??@Zancia8906
Jaa tobie powiem tak...
W mojej 2 ciazy robilam w dniu okresu ktew i wyszlo negatywnie .... asteonego dnia zrobilam mocz i byla ciaza, poszlam do lekarza tydzien po planowanym okresie o byla juz kropka! Pozniej serduszko itd.... zrob jutro test z moczu jeszcze raz. I unow sie do lekarza.
Trzyam kciuki!
dajesz wiare do zycia teraz ja jestem w szoku nie powiem@Zancia8906 dokaldnie! Nie wiem czy odczynniki stare czy blad ... nie ma pojecia! Ale ten negatywny test ma teraz prawie 7 lat :-) lepiej zawsze robic testy troszke pozniej, wtedy mniej watpliwosci jest.
Tak czy siak poczekaj troszke i moze bedzie dobrze !