reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja do szkoły rodzenia chyba się zapiszę. Jak mi się uda dodzwonić, bo szpitalne telefony tutaj działają dziwnie.

Mój M ze zdziwieniem na mnie spojrzał, jak rozmawialiśmy o nowych szafach (jeszcze nie mamy żadnej) i jak powiedziałam, że nasz obecny pokoik-garderoba musi być opróżniony dla dziecka.
On myślał, że mały będzie w naszej sypialni przez kolejne 3 lata, więc po co mu pokój?! [emoji23]

Faceci i ich wyobraźnia!
Ja już pomału opróżniam pokój gościnny. Już jesteśmy dogadani mniej więcej jak to będzie.
Dopóki młoda będzie w łóżeczku niemowlęcym to będzie miała osobny pokój, a jak jej zmienimy na dorosłe łóżko to wtedy w pokoju starszej córki zrobimy im wspólna sypialnie, a w tym pokoju młodym taka jakby bawialnie z miejscem do nauki.
A jak już będą nastolatkami to się zobaczy [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do wyprawki też korci mnie już żeby coś kupić, ale nie chcę zapeszać i chyba dopiero po 26 tc coś zacznę kupować. Zresztą czas pokaże.

Ja już pomału opróżniam pokój gościnny. Już jesteśmy dogadani mniej więcej jak to będzie.
Dopóki młoda będzie w łóżeczku niemowlęcym to będzie miała osobny pokój, a jak jej zmienimy na dorosłe łóżko to wtedy w pokoju starszej córki zrobimy im wspólna sypialnie, a w tym pokoju młodym taka jakby bawialnie z miejscem do nauki.
A jak już będą nastolatkami to się zobaczy [emoji23]

Bawialnia, pokój gościnny- tylko pozazdrościć u mnie 2 pokoje więc póki co dzidzia będzie u nas w sypialni, a jak podrośnie to wywalimy nasze kochane łóżko i zrobimy pokój dziecięcy.

Bawialnia, pokój gościnny- tylko pozazdrościć u mnie 2 pokoje więc póki co dzidzia będzie u nas w sypialni, a jak podrośnie to wywalimy nasze kochane łóżko i zrobimy pokój dziecięcy.
Pokój gościnny jest teraz ;) od stycznia będzie pokojem Młodej, a potem młoda zostanie eksmitowana do pokoju starszej i będzie bawialnia ;) to ciągle jeden i ten sam pokój

Ja mam wizytę już we wtorek 08.08 [emoji3] Ale wydaje mi się to tak długo jeszcze... tego czekania... I 11.08 polowkowe [emoji3]

reklama
Korci mnie, żeby pójść u mnie w mieście do jakiegokolwiek gina, żeby tylko powiedział: szyjka ok, dzidzia żyje i ma się dobrze i usłyszeć serdunio.
Mnie też ciągle korci ale mój mąż mnie uspokaja i jest głosem rozsadku, tylko że ja bym mogła co tydzień chodzić i sprawdzać.

Do góry