reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@angelka90
Moja przyjaciolka tez miala tsh ok 4 ,lekarz nie zwrocil na to uwagi a ona nie chciala mnie slychac.
Do 20 tyg przytyla 10kg jedzac normalnie.
Nagle lekarz sie obudzil i zlapal sie za glowe czemu nie wyslal jej do endo a ona w szoku,myslala ,ze przeciez ma wynik w normie ,bo normalnie jest do 4,2.

Nieuregulowana tarczyca moze spowodowac to co napisalaa Ci mamaincigito a ja slyszalam ,ze moze wplywac tez na inteligencje dziecka.
Ta przyjaciolka akurat ma tak ,ze po ciazy nie musi brac eutyroxu bo tarczyca sobie radzi.
Przed ciaza tez miala dobra.

@mamaincogito suuuper[emoji4]

Dziewczyny powodzenia na wizytach[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zbyt wysokie tsh jest niebezpieczne. Koniecznie idz do endokrynologa. A robilas moze ft4?
Mamaincognito super! Tak właśnie myslam ze najgorsze to tez jest to ze drugie dziecko siedzi w domu i tęskni. Ale najważniejsze ze wszystko ok.
Co do 3bita. Byl czas jakieś 3 lata temu ze to ciasto robilam bardzo często i tak samo moja kuzynka. Tetaz mam taka niechęć do niego ze chyba nie zrobie przez kolejne 5 lat :-)

@aneczka227 i @Veronique powodzenia na wizytach! Miłego dnia wszystkim buziaki

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
emoji813.png

Dziekuje dream:-* a jak samopoczucie lepiej?

Do domku!!!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super teraz duzo odpoczynku :-)

Ja zaprowadzilam synka na wycieczke jada dzis do zoo i zaraz do pracy:eek: u nas szarowa az nic sie nie chce:crazy: Wizyta dopiero na 17 a stresik od wczoraj ale musi byc ok...Meczy mnie ciagle zgaga brrr:hmm:
Buziaki dla wszystkich i milego dnia:-) :)

@aneczka227 i @Veronique powodzenia na wizytach! Miłego dnia wszystkim buziaki [\QUOTE]

Dziękuję. Dzisiaj omówienie wyników o 15-cos mi się tam pozmieniało w morfologii i w moczu. Miałam też test obciążenia glukoza 75g, lekarz mówi, że ok, choć ostatni wynik 149 mg/ml mi się nie podoba. Jutro mam usg dopplerowskie kończyn.

Dziewczyny, zazdroszczę tych pasztetow, ogórków i pysznych ciast :) U mnie póki co dieta, ale jak mus to mus :)

reklama
Zbyt wysokie tsh jest niebezpieczne. Koniecznie idz do endokrynologa. A robilas moze ft4?
Mamaincognito super! Tak właśnie myslam ze najgorsze to tez jest to ze drugie dziecko siedzi w domu i tęskni. Ale najważniejsze ze wszystko ok.
Co do 3bita. Byl czas jakieś 3 lata temu ze to ciasto robilam bardzo często i tak samo moja kuzynka. Tetaz mam taka niechęć do niego ze chyba nie zrobie przez kolejne 5 lat :-)[/QUOTE

Do góry