reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@mamaincogito slyszalam tez ,ze w momencie gdy lozysko jest nisko i uciska na szyjke to moze pojawic sie plamienie.
W kazdym razie odpoczywaj jak najwiecej[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No może to to, lekarz mówił, że w sumie nie ma co na położenie łożyska patrzeć, bo dopiero od skończonego 16 tygodnia tak naprawdę zaczyna się obserwować położenie łożyska (czyli właśnie u mnie teraz można zacząć gdybać gdzie jest itd), ale że to się jeszcze może podnieść, więc mam się nie sugerować. Ważne, że nie ma śladów odklejenia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No dobrze, dobrze. Nie było na co czekać chyba.
Dobrze, że byłam u rodziców jednak, bo córka od razu miała opiekę zapewniona. Dobrze mieć młodsza siostrę i brata :) tata mnie zawiózl a córka z nimi zostala i od razu ją ponoć czymś zabawili, zanim moja mama z pracy dojechała

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mamaincogito odpoczywaj, dobrze, że sytuacja opanowana.

Jakiś z du*y ten dzień, ja się czuję fatalnie od wczoraj, już nie wiem czy to alergia czy choroba. Głowa mnie boli, mam karar, ciezko mi się oddycha. Eh.

Na lutowkach też jakieś nieciekawe sytuację mają dziewczyny. Co za życie.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana :-) Pospalam dzisiaj do 9.30. Szok! Od 3 lat, czyli od kiedy moje dziecko sie pokawilo, nie spalam tak dlugo. Az mnie glowa boli ;-)

@Lovi23 a moze to stawianie macicy to skurcze Braxtona-Hicksa? Czytalam, ze w drugiej ciazy sa bardziej odczuwalne i pojawiaja sie juz od 16 tyg.

Taka ciaze bezobjawowa jak posalyscie mialam z corka. Mdlosci mialam moze ze 2 razy. Jedynie cycki czulam. No i wiadomo pod koniec to juz czlowiek czuje sie jak slon. Za to teraz nadrobilam. A jak juz mi wszystko przeszlo to teraz ten dziad krwiak sie przypaletal. Caly czas mam nadzieje, ze w poniedzialek juz go nie bedzie...
A tu moje sniadanko ;-)
d81058499502a56b5fe2cec3789fc185.jpg
Nie zalamuj sie porcja lekow. Cieszyc sie tylko ze sa! Pomysl co.mogloby byc bez nich ?

reklama
U mniie dziewczyny tez piekna jesien mamy tego lata :-( jeszcze w zeszlym tyg. 30 stopni a dzisiaj 15! I rozwiazala sie przyczyna mojego ostatbiego bolu glowy trwajacego 3 dni.
Zostalo nam 3 dni pracy do 3 tygodniowego urlopu! Za 3 dni dziewczyny nasze maja tez wreszcie koniec roku szkolnego! Juz siedzimy na walizkach i jak tylko zakonczymy szkole to wsiadamy w auta i na Polske! W sobote wesele, wiec kazda minuta cenna. Do przejechania 960 km... tego dnia mam nadzieje ze nie bedzie upalow.
Dzisiaj wyjatkowo tez mecza mnie mdlosci i dwa razy bieglam porozmawiac z porcelana... taki urok :-)

Do góry