14 sierpniaA konkretna data?[emoji16] nie dziwię się mnie to też od razu najbardziej interesowało[emoji13]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 sierpniaA konkretna data?[emoji16] nie dziwię się mnie to też od razu najbardziej interesowało[emoji13]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
No może to to, lekarz mówił, że w sumie nie ma co na położenie łożyska patrzeć, bo dopiero od skończonego 16 tygodnia tak naprawdę zaczyna się obserwować położenie łożyska (czyli właśnie u mnie teraz można zacząć gdybać gdzie jest itd), ale że to się jeszcze może podnieść, więc mam się nie sugerować. Ważne, że nie ma śladów odklejenia@mamaincogito slyszalam tez ,ze w momencie gdy lozysko jest nisko i uciska na szyjke to moze pojawic sie plamienie.
W kazdym razie odpoczywaj jak najwiecej[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak to w życiu...ale teraz myśl pozytywnieI kurcze jak to w sumie z minuty na minuty może się sytuacja skomplikować.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zalamuj sie porcja lekow. Cieszyc sie tylko ze sa! Pomysl co.mogloby byc bez nich ?Witam z rana :-) Pospalam dzisiaj do 9.30. Szok! Od 3 lat, czyli od kiedy moje dziecko sie pokawilo, nie spalam tak dlugo. Az mnie glowa boli ;-)
@Lovi23 a moze to stawianie macicy to skurcze Braxtona-Hicksa? Czytalam, ze w drugiej ciazy sa bardziej odczuwalne i pojawiaja sie juz od 16 tyg.
Taka ciaze bezobjawowa jak posalyscie mialam z corka. Mdlosci mialam moze ze 2 razy. Jedynie cycki czulam. No i wiadomo pod koniec to juz czlowiek czuje sie jak slon. Za to teraz nadrobilam. A jak juz mi wszystko przeszlo to teraz ten dziad krwiak sie przypaletal. Caly czas mam nadzieje, ze w poniedzialek juz go nie bedzie...
A tu moje sniadanko ;-)
Tak czesto do Pl jezdzicie ?3 sierpnia w Niemczech u lekarza prowadzącego ciążę, a w Polsce zapisałam się znów na 14 sierpnia