reklama
tita82
Fanka BB :)
aaaa miałam się dzisiaj nie objadać żeby na wadze w położnej z +5 nie wyszło Ale wiecie jak mam, muszę, ale to muszę coś zjeść co 2 godziny z zegarkiem na ręku. Bo jak nie zjem na czas to aż mnie na wymioty ciągnie tak mi niedobrze. Ale......niechaj zjem o 1 gryz za dużo to tylko zielona herbata pomaga bo wtedy to mi dopiero niedobrze.
Oj bida [emoji45] a czemu wlasnie dzis znowu idziesz?Hej dziewczyny! wizytę mam na 17, dzisiaj raczej usg mieć nie będę skoro miałam 2 dni temu. Płeć pewnie dopiero za miesiąc hlip
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Funia90
Czesc dziewczynki ,powodzenia @tita82 @Guanta @MilkyWay[emoji5]
Walsnie ile przytylyscie???ja do konca zeszlego tygodnia mialam kilogram a po weekendzie poltora i tak juz mi zostalo:/
Wiem ,ze niektore nic lub sa na minusie,nie wiem jak to robicie,no chyba ,ze przez wymioty ktoras zgubila bo u mnie chyba same piersi z pol kilo wiecej waza[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Walsnie ile przytylyscie???ja do konca zeszlego tygodnia mialam kilogram a po weekendzie poltora i tak juz mi zostalo:/
Wiem ,ze niektore nic lub sa na minusie,nie wiem jak to robicie,no chyba ,ze przez wymioty ktoras zgubila bo u mnie chyba same piersi z pol kilo wiecej waza[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
marta64
Ja też dopiero koniec sierpniaHej dziewczyny! wizytę mam na 17, dzisiaj raczej usg mieć nie będę skoro miałam 2 dni temu. Płeć pewnie dopiero za miesiąc hlip