reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
I mnie tez jest taka opcja [emoji12]
No ale ja pociągnę w niepewności do 12 tygodnia [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Laurix wow [emoji43] gratuluje!

Ja w poprzedniej ciazy tez mialam wizyty co 4 tyg. Pod koniec juz czesciej.

A co do tego, ze kazda ciaza inna ja w pierwszej czulam sie super. Jedynie jak bylam glodna to robilo mi sie niedobrze. A teraz to sie czuje jak zwloki. Nie mam na nic sily i jakos mi tak zle bleee.

Z zachcianek w pierwszej zaczelam od cytryn, pozniej byl rosol, a jeszcze pozniej slodycze jadlam na kilogramy. A teraz w sumie nie wiem na co mam chec. Wczoraj np. chcialo mi sie frytek i zjadlam na raz 2 talerze [emoji50]

Bete robiłam raz i to było we wtorek. 712. Lekarz mówił, ze jak na ten tydzień (wtedy byłam w 4 teraz już 5) to bardzo wysoka beta i albo ciąża jest starsza albo mnoga. Według tych dwóch kropek na dzisiejszym usg tygodnie się zgadzają :D

Kurcze ja jestem niby w 6 moze poczatek 7 teraz i mialam w poniedzialek prawie 7000,wiec tez mam moze szansę :-) jutro ide do lekarza.

Ja poczekam na wizyte u ginekologa juz [emoji4] bo wstyd sie przyznać ale od połogu nie byłam na żadnej wizycie [emoji12] wiec i tak i tak musze sie przejść [emoji4] jak będę miała chwile to przejrzę wcześniejsze wypowiedzi zeby bardziej Was poznać.

Pomimo tego ze ciąża była planowana teraz troche sie zaczynam stresować jak sobie poradzę z dwoma maluchami (różnica 2 lata) [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas też będzie różnaca 2 lat :) Liczę na to, że z ate 8 miesięcy Oluś będzie bardziej samodzielny ;) Poki co walczymy o odstawienie od cyca i jest cięzko...

Bete robiłam raz i to było we wtorek. 712. Lekarz mówił, ze jak na ten tydzień (wtedy byłam w 4 teraz już 5) to bardzo wysoka beta i albo ciąża jest starsza albo mnoga. Według tych dwóch kropek na dzisiejszym usg tygodnie się zgadzają :D

O choinka, ja bede robiłam w poniedziałek i wynosiła 420 a wczorajszy wynik po 48h wyniósł 984 [emoji33][emoji16] Ciekawa jestem co ja zobacze na swoim usg ktore dopiero za dwa tygodnie! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry